Adus în 2019 la Real Madrid, Hazard trebuia să îl facă uitat pe Ronaldo, care plecase la Juventus. Florentino Perez a plătit la vremea respectivă peste 100 de milioane de euro pentru atacantul de bandă, însă acesta a fost o dezamăgire teribilă. Mulți îl văd deja cel mai mare "flop" din istoria fotbalului, dacă ne uităm la prețul plătit, așteptări și realitatea evoluțiilor.
Hazard a jucat în doar 65 de meciuri pentru los blancos, accidentându-se extrem de des, iar în această stagiune, deși nu a mai avut parte de foarte multe probleme medicale, a primit doar 7 meciuri ca titular, în campionat, din partea lui Ancelotti.
La 31 de ani, Hazard pare un fotbalist la apus de carieră, astfel că Florentino Perez voia neapărat să îl vândă. Știe că nu își va recupera nici măcar jumătate din investiție, dar voia să scape de salariul uriaș al unui fotbalist care ajută foarte puțin echipa.
Ligue 1
Oferta de ultimă oră pe care PSG i-a făcut-o lui Mbappe! Salariul record promis francezului
ACUM 16 ORE

Hazard refuză orice transfer de la Real Madrid

Marca susține însă că Hazard a refuzat de pe acum orice posibil transfer în vară, transmițându-i conducerea că e gata să rămână la Madrid și să lupte pentru un loc de titular. În teorie, planul belgianului e unul de mare campion, însă oficialii de pe Bernabeu nu mai cred că Hazard poate fi o soluție pentru o formație care are ambițiile Realului.
Din acest punct de vedere, conducerea blanco se confruntă cu un nou caz "Bale", fotbalist care de ani buni nu mai joacă pentru Real în mod constant, dar care a refuzat să se transfere în altă parte, având un salariu uriaș pe Bernabeu.
Dacă de galez Real Madrid va scăpa în vară, când i se termină contractul, cu Hazard trebuie să mai aibă răbdare încă doi ani. Pentru că actualul angajament expiră abia la finalul lui mai 2024.
260.000 de euro/săptămână câștigă Hazard la Real Madrid, salariu pe care nu mai are cum să îl obțină în altă parte, având în vedere cât de mult i-a scăzut cota de piață în ultimii ani.
4 goluri a marcat Hazard pentru formația de pe Bernabeu, în campionat, de la transferul de la Chelsea. Fiecare gol a costat-o, până acum, 25 de milioane pe formația care e lider în La Liga.
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
ACUM 21 ORE
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
ACUM O ZI