Articol scrie de Andrei Bobeică
Lucas vrea să profite de statutul său în echipă și așteaptă prelungirea contractului cu o mărire substanțială. Fotbalistul lui Real cere 15% în plus față de cât primește acum, iar contractul său expiră în această vară.
Conducerea lui Real Madrid nu e deloc încântată de cerințele lui Vazquez, în condițiile în care Luka Modric, Casemiro, Martin Odegaard sau Luka Jovic au acceptat salarii mai mici pe perioada pandemiei.
Liga
Din cel mai tehnic campionat, LaLiga devine și cel mai rapid
05/07/2022 LA 08:30
Real Madrid nici măcar nu se apropie de pretențiile fotbalistului. Conducerea de pe Bernabeu vrea să-l convingă să accepte o diminuarea a contractului cu 10% față de cât primește în acest moment.
Lucas Vazquez împlinește însă 30 de ani în iulie și vrea să-și asigure viitorul cu un salariu mai mare. Fotbalistul a anunțat clubul că vrea să-și clarifice situația în luna martie, altfel este pregătit să plece de pe Santiago Bernabeu.

Destinații posibile pentru Lucas

Everton și AC Milan sunt două cluburi care l-ar dori pe atacant și sunt pregătite să-i satisfacă pretențiile financiare. Și Jose Mourinho este interesat de fotbalistul lui Real Madrid pentru a-l aduce la Tottenham, cât timp l-ar putea transfera liber în vară.
În 2020, Vazquez a dat o declarație pentru The Guardian în care a spus că se vede jucând în Premier League.
"Visul meu este să mă retrag la Madrid, dar în fotbal nu știi niciodată. Când eram mic, mereu mă uitam la Premier League cu fratele meu. A fost și este foarte atractiv, se joacă un fotbal frumos, care s-ar potrivi calităților și personalității mele.", a spus Lucas pentru sursa citată.
Liga
Ronaldo, trădare istorică!? Lusitanul a fost propus la Barcelona de agentul său
05/07/2022 LA 08:20
Liga
Un fost "galactic", mărturii tulburătoare: "M-am dus beat la antrenamentele lui Real"
20/06/2022 LA 06:55