UPDATE: Manchester United şi Real Madrid au ajuns la un numitor comun pentru transferul lui Raphael Varane. Acesta va ajunge pe Old Trafford în schimbul a 58 de milioane de euro. Fundaşul campion mondial va câştiga la noua echipă 12 milioane de euro/an, semnând până în 2026.
Ştirea iniţială
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
19/01/2022 LA 10:56
Lui Varane îi expiră contractul în vara lui 2022, astfel că din iarnă poate semna cu orice club își dorește din postura de jucător liber de contract. Oficialii blanco i-au făcut mai multe oferte de prelungire francezului, toate refuzate. A devenit limpede și pentru Perez că francezul vrea să plece și preşedintele echipei din capitala Spaniei a recunoscut, voalat, că Real Madrid nu se va împotrivi.

Varane, până în 2026 la Manchester United

Varane, în vârstă de 28 de ani, va semna un contract valabil până în 2026 și va face cuplu cu Maguire. United va avea astfel una dintre cele mai bune linii defensive din Premier League, la concurență cu Liverpool și Manchester City.
În contextul în care PSG îi făcea marcaj strâns (dar francezii voiau să îl ia abia de la anul, din postura de jucător liber de contract), Real Madrid pare că este obligată să accepte oferta lui Manchester United. Se vorbeşte de ceva mai mult de 50 de milioane de euro, însă nimic nu a fost confirmat oficial. "Diavolii" voiau să acorde maximum 50 de milioane, dar cum diferența dintre cerere și ofertă, sunt șanse uriașe să se ajungă la un numitor comun.
Cum ar putea arăta United sezonul viitor
  • Dean Henderson - Wan Bissaka, Maguire, Varane, Shaw - Pogba, McTominay - Jadon Sancho, Bruno Fernandes, Rashford - Cavani (Greenwood)
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58