Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Visul urât al lui Luis Suarez". Explicațiile pentru ieșirea necontrolată la adresa lui Simeone

Cristian Mihală

Publicat 19/12/2021 la 16:13 GMT+2

Luis Suarez trăiește un adevărat "coșmar" la Atletico Madrid, în actuala stagiune, iar nervii și-au făcut apariția în raportul pe care vârful din Uruguay îl are cu Diego Simeone. Presa iberică explică de ce s-a ajuns la ieșirea nervoasă a fostului atacant de la Liverpool sau Barcelona.

Luis Suárez se lamenta en el banquillo durante el Oporto-Atlético

Credit imagine: Getty Images

Atletico Madrid, campioana en titre a Spaniei, a fost învinsă la limită în deplasare de formaţia Sevilla FC (scor 1-2), sâmbătă seara, în derby-ul etapei a 18-a din Primera Division. Andaluzii au deschis scorul în minutul 7, cu o execuţie superbă a croatului Ivan Rakitic, însă Atletico a egalat după o jumătate de oră de joc, prin brazilianul Felipe (33). Gazdele au obţinut victoria în finalul jocului, graţie golului marcat de argentinianul Lucas Ocampos (88).
Atletico are un sezon ratat, fiind în prezent pe 5, la 13 puncte distanță de Real Madrid. Luis Suarez a fost schimbat aseară de Simeone, iar vârful sud-american a fost extrem de nervos.
"Nemernic de *****. Mereu la fel!" au citit spanioli pe buzele lui Suarez, care a marcat un singur gol în ultimele 11 partide jucate în La Liga.
Atacantul uruguyan l-a ignorat pe Simeone când a ajuns la banca de rezerve, și-a aruncat ghetele și și-a acoperit fața cu un prosop. Azi, presa spaniolă acordă spații largi momentului delicat, explicând de unde vine frustrarea lui Luis Suarez.
CITEȘTE ȘI:

Luis Suarez și explicațiile pentru atitudinea avută

"Visul urât al lui Luis Suárez" e titlul unui material din Marca, jurnaliștii iberici explicând apoi ce se întâmplă cu atacantul.
"Vedeta lui Atlético trăiește cel mai dificil moment de când a sosit la club. Cele 21 de goluri ale sale, multe decisive, au contribuit la titlul de sezonul trecut, dar acum lucrurile s-au schimbat. Înlocuirea cu Sevilla a fost cel mai recent exemplu de frustrare pentru un fotbalist căruia nu i se poate reproșa niciodată că nu dă totul pe teren. Competitivitatea lui îl face să se enerveze atunci când este înlocuit, cum s-a întâmplat la Sevilla. De asemenea, tot competivitatea face ca el să devină o "problemă" în vestiar atunci când lucrurile nu merg bine. Devine frustrat de ineficiența din fața porții și nu își poate stăpâni nervii", scriu ibericii.
Ca atare, e foarte posibil ca Simeone, un antrenor vulcanic, să îl înțeleagă perfect pe Luis Suarez și să nu ia vreo măsură împotriva lui, deși au existat tot felul de speculații după episodul de aseară.
În urma partidei de sâmbătă, Sevilla şi-a consolidat poziţia secundă în clasament, apropiindu-se la cinci puncte de liderul Real Madrid, care va evolua duminică seara, pe teren propriu, împotriva formaţiei Cadiz, în timp ce Atletico Madrid a coborât pe locul al 5-lea.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo