Lionel Messi a făcut astăzi primele declarații după despărțirea de Barcelona. În prezența familiei și a unor foști coechipieri, fotbalistul a susținut o conferință de presă la stadionul Camp Nou, în care a vorbit, printre altele, despre cum crede că va arăta Barcelona după plecarea lui.
Messi a spus că este sigur că oamenii vor trece peste acest moment și se vor obișnui fără el, clubul având numeroși alți jucători de valoare care îi vor suplini absența.
"Barcelona este unul dintre cele mai bune cluburi din lume. Are o echipă incredibilă, o să vină și alți jucători, iar fotbaliștii vin și pleacă, iar cum a spus Laporta, clubul este mai important decât orice jucător. Are jucători foarte buni, iar lumea va trece peste acest moment.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
ACUM 2 ORE
Am prețuit enorm clubul acesta și sper că viitorii jucători să poarte cu mândrie tricoul Barcelonei și lumea să își amintească de ce am făcut pentru club.
Vreau ca lumea să își amintească de victorii, de titluri, dar și de înfrângeri, pentru că m-au făcut mai puternic. Am fost aici de la 13 ani. Ăsta e cel mai greu moment din cariera mea. Fără îndoială! Au fost multe momente grele, înfrângeri, dar să nu pot reveni la antrenamente... E cel mai greu. Barcelona e clubul pe care-l iubesc și nu voiam să plec. Mi-am dorit asta anul trecut, dar acum nu voiam să plec și am făcut tot posibilul pentru a rămâne", a declarat Messi.
Argentinianul a evoluat pentru Barcelona timp de 20 de ani, adunând 778 de partide, 672 de goluri și 34 de trofee.
  • Toate declarațiile lui Messi de la conferința de presă sunt AICI.

Ce a spus despre transferul la PSG

Messi a fost întrebat la conferința de presă de către jurnaliștii prezenți despre următoarea sa destinație. Argentinianul nu a dorit să spună nimic concret, lăsând însă să se înțeleagă că se află în negocieri.
"Paris Saint-Germain este o posibilitate, da. În acest moment nimic nu este confirmat. Am fost sunat de mai multe cluburi după comunicatul Barcelonei. În acest moment purtăm discuții", a spus Messi.
Cu toate astea, potrivit jurnalistului ESPN Julien Laurens, fotbalistul a ajuns deja la o înțelegere cu oficialii lui PSG, argentinianul fiind așteptat să efectueze vizita medicală în această noapte sau mâine dimineață.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17