În ultimele luni s-a vorbit enorm despre posibilitatea ca Ramos să părăsească Bernabeu după mai bine de un deceniu şi jumătate. Senzaţia generală a fost că apărătorul îşi doreşte asta, vrând să dea curs unei alte provocări, pe un salariu mai mare şi alături de jucători care au şanse mai bune să câştige Champions League. S-a vorbit de PSG şi Manchester City, în principal, însă realitatea pare cu totul alta.
Florentino Perez nu a mai avut deloc încredere în apărătorul iberic, la capătul unei stagiuni în care a fost mai mult accidentat. Discuţiile purtate pentru prelungirea contractului scadent în vară au fost mai mult de formă, pentru ca preşedintele blanco să nu fie arătat cu degetul că s-a debarasat atât de uşor de o mare legendă.

Discuţii de formă pentru prelungirea contractului lui Sergio Ramos

Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
ACUM 17 ORE
"Marea întrebare despre Sergio Ramos a fost rezolvată", titrează Mundo Deportivo care susţine că ceea ce s-a întâmplat ieri la Valdebebas, centrul de pregătire al Realului, nu pune multe semne de întrebare.
"A trebuit să așteptăm până la conferința de presă pentru a ști, prin declaraţiile şi atitudinea celor implicaţi că l-au "aruncat". Din comportamentul serios al lui Pilar Rubio, din cel al lui Sergio însuși am înțeles că simbolul albilor nu pleacă din propria sa voință", mai notează jurnaliştii.
"Vrei să pleci sau vrei să pleci?", au fost opţiunile lui Ramos, lucru pe care chiar el l-a sugerat, fără a intra însă în amănunte. Fundaşul a dezvăluit că a acceptat oferta de un an, însă clubul nu a mai fost deschis ofertei iniţiale. "Prima mea opțiune a fost să rămân. În ultimele luni, Real Madrid mi-a oferit un contract de 1 an, cu un salariu mai mic cu 10%. Banii nu au fost niciodată problema. Eu am vrut un contract pe 2 ani, dar apoi am acceptat propunerea ... doar că oferta de reînnoire a contractului avea o dată de expirare și nu știam despre asta. Nimeni nu mi-a dat un ultimatum", a menționat Ramos.

Real Madrid nu are grijă de legende

Real Madrid şi-a făcut în ultimul deceniu un adevărat obicei din a se debarasa de oamenii care au scris istorie pentru ea. Florentino Perez gândeşte doar în termeni economici, dar astfel se pierde mult din spiritul clubului blanco, sunt convinşi ibericii.
"Cristiano Ronaldo - cu 450 de goluri în 9 sezoane - a ieșit din scenă fără onorurile pe care le merita. Nici Casillas sau Raul nu și-au luat rămas bun aşa cum şi-ar fi dorit. Vara aceasta, a venit rândul lui Zidane şi Sergio Ramos. La Barcelona lucrurile sunt adesea greșite. Se iau decizii greșite și se comunică mai prost decât la Real. Dar măcar catalanii au grijă de simbolurile lor, nu există varianta să le dea cu piciorul", conchide sursa citată.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
25/01/2022 LA 07:29
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
24/01/2022 LA 11:52