Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

5 jucători din naționala Spaniei, doriți la Real Madrid! Pe cine a pus ochii Florentino Perez

Bianca Dumitru

Publicat 11/10/2021 la 09:34 GMT+3

Înaintea pauzei competiționale cauzate de meciurile din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, Real Madrid a avut o săptămână de coșmar. Clubul are nevoie să se reînnoiască, iar Florentino Perez ar fi pus ochii, potrivit presei din Spania, pe 5 jucători din naționala lui Luis Enrique.

Echipa națională a Spaniei

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid are nevoie de întăriri. Înaintea pauzei competiționale cauzate de partidele din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, echipa lui Carlo Ancelotti a adunat trei meciuri fără victorie în toate competițiile. Săptămâna de coșmar a vicecampioanei Spaniei a inclus o remiză, cu Villarreal, și două înfrângeri, cu Sheriff Tiraspol în Champions League și cu Espanyol în La Liga.
În urma acestor rezultate, jurnaliștii iberici au scris deja despre apariția unei crize pe Santiago Bernabeu, criză care s-ar putea transforma într-un nou sezon ratat. "Trei jocuri la rând fără victorie, prea mult pentru o formație care aspiră la trofee. Dacă ținem cont că două dintre aceste meciuri au avut loc pe Bernabeu, unul împotriva unei echipe din Moldova, atunci situația nu poate fi considerată gravă, ci teribilă.
Madridul se află într-o criză galopantă", notează Marca, pentru ca apoi jurnaliștii spanioli să concluzioneze: "Dacă joci astfel, nu vei câștiga nimic".
Clubul se vede, astfel, nevoit să se reînnoiască. Florentino Perez vrea să transfere câțiva jucători importanți și să scape de alți fotbaliști pentru a schimba fața echipei, punându-i lui Ancelotti la dispoziție un lot cu care să se poată lupta pentru trofeul Champions League.
Potrivit presei din Spania, printre jucătorii de care oficialii 'galacticilor' ar vrea să scape se numără Marcelo Vieira și Luka Modric, care sunt aproape de finalul carierei, dar și Isco Alarcon, Dani Ceballos, Mariano Díaz, Jesus Vallejo și Marco Asensio
În ceea ce privește sosirile pe care Perez și le dorește, pe lângă Kylian Mbappe, președintele celor de la Real Madrid a pus ochii pe 5 jucători din echipa națională a Spaniei, pe care va încerca să-i convingă să semneze în următoarea perioadă de mercato.

Cele 5 staruri din naționala Spaniei, dorite la Real Madrid

  • Pau Torres - Fundașul în vârstă de 24 de ani al celor de la Villarreal a fost dorit și în trecut de Perez pe Santiago Bernabeu. Fotbalistul, cotat de site-ul transfermarkt.com la 50 de milioane de euro, a fost aproape de a semna cu Real vara trecută, însă mutarea nu s-a concretizat. El mai are contract cu Villarreal până în 2024.
  • Aymeric Laporte - Fundașul lui Manchester City, care are o cotă de piață de 45 de milioane de euro, este într-o formă foarte bună, aflându-se în cea mai bună perioadă a carierei sale. Fotbalistul de 27 de ani mai are contract cu echipa lui Pep Guardiola până în 2025, dar 'galacticii' vor încerca să-i obțină semnătura în următoarea perioadă de mercato sau vara viitoare.
  • Mikel Merino - Mijlocașul lui Real Sociedad ar putea fi o investiție bună a celor de la Madrid. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani are prestații foarte bune, motiv pentru care este considerat perfect pentru a întări linia de mijloc a echipei lui Ancelotti. Ibericul, care mai are contract cu Sociedad până în 2025, are o valoare de piață de 40 de milioane de euro.
  • Pedro Porro - Fotbalistul de 22 de ani, împrumutat de Manchester City la Sporting în acest sezon, are o cotă de piață de doar 20 de milioane de euro și este o variantă foarte bună pentru banda dreaptă a lui Real Madrid, motiv pentru care Perez îl vrea pe Bernabeu.
  • Yeremi Pino - Atacantul lui Villarreal are doar 18 ani și un viitor promițător în față. Fotbalistul, cotat la 15 milioane de euro, și-a făcut deja debutul în echipa națională a Spaniei, iar în La Liga are deja un gol și 3 assist-uri în acest sezon. Cei de la Villarreal vor în schimbul său 30 de milioane de euro, puștiul având un contract valabil până în 2024.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo