Despărțirea lui Robert Lewandowski de Bayern Munchen se va produce, cel mai probabil, la finalul acestui sezon. Presa din Polonia a anunțat că fotbalistul a ajuns la un acord cu cei de la Barcelona.
Jurnaliștii publicației TVP Sport au scris la începutul lunii aprilie că atacantul polonez a avut o întâlnire prin videoconferință cu oficialii catalanilor, cu care a negociat contractul pe care urmează să-l semneze.
În plus, presa iberică a notat recent că directorul sportiv al Barcelonei s-ar fi întâlnit cu agentul lui Lewandowski, Pini Zahavi, cu care a discutat, într-un restaurant din capitala Cataloniei, despre transferul fotbalistului.
Bundesliga
Bayern îl va ceda pe Lewandowski la Barcelona doar dacă va reuși să transfere un atacant de top
ACUM 7 ORE
Duminică, înainte de meciul dintre Barcelona și Mallorca, reprezentantul clubului blaugrana a declarat că nu a existat nicio astfel de discuție cu impresarul polonezului, punctând că inițial oficialii de pe Camp Nou vor trebui să negocieze cu cei ai lui Bayern pentru că Lewandowski se află încă sub contract cu bavarezii.
"Nu îmi place să vorbesc despre negocieri. Vă pot asigura că nu a existat o întâlnire cu reprezentantul lui Lewandowski. Când un jucător se află sub contract, prima dată ne adresăm clubului său", a declarat Mateu Alemany, citat de publicația catalană Sport.
Citește și:

LEWANDOWSKI, SFĂTUIT SĂ ALEAGĂ PREMIER LEAGUE

După zvonurile privind eventualul transfer la Barcelona, Robert Lewandowski a fost sfătuit de Tomasz Kuszczak, fostul portar al lui Manchester United, să li se alăture "diavolilor roșii" pentru a forma un "parteneriat înfricoșător" în ofensivă alături de Cristiano Ronaldo.
"Ar fi fantastic să îl vedem la Manchester United", a declarat Kuszczak pentru Metro.co.uk. "Am avut conversații cu el despre asta și când juca la Borussia Dortmund. El a avut opțiuni în timpul mutării sale anterioare, deoarece contractul său expira. Știu sigur că se gândea să plece din Germania și să meargă în altă parte.
Știu că iubește fotbalul spaniol și că are o legătură cu Real Madrid. Întotdeauna am spus că cineva care joacă pentru Bayern Munchen este unul dintre cei mai buni din lume și, evident, a mers acolo și a câștigat tot ce se poate câștiga. Am jucat la echipa națională a Poloniei și am avut diferiți antrenori de-a lungul anilor, iar Robert a fost un lider fantastic.
El a fost cel care a ținut echipa unită. Îi auzi pe oameni spunând: 'Bayern Munchen este plină de jucători mari, este ușor', dar el a jucat bine peste tot pe unde a fost. Mi-ar plăcea să îl văd la Manchester United, am vorbit despre asta și ar fi fantastic dacă ar putea veni să facă legătura în atac cu Ronaldo. El și Ronaldo în atac ar fi ceva de-a dreptul înfricoșător", a spus Tomasz Kuszczak.
Bundesliga
Thomas Muller îl vede pe Lewandowski ca și plecat de la Bayern! "Știm cum se fac afacerile"
IERI LA 16:01
Bundesliga
Bayern îi răspunde Barcelonei cu aceeași monedă, după ce Lewandowski e cu un pas pe Camp Nou
IERI LA 06:41