Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul

Nicu Savin

Publicat 26/01/2022 la 21:37 GMT+2

Moussa Sissoko, agentul lui Ousmane Dembele, s-a deplasat astăzi la Barcelona pentru a discuta cu șefii catalanilor despre viitorul starului francez. Impresarul a fost așteptat de o armată de jurnaliști la aeroport, iar aceștia au surprins într-o fotografie faptul că agentul tocmai era apelat de Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, insinuându-se astfel o mutare a lui Dembele pe Parc de Princes

Ousmane Dembélé ar putea pleca gratis de la Barcelona în vara viitoare

Credit imagine: Getty Images

Viitorul lui Ousmane Dembele este departe de Barcelona. Starul francez a refuzat toate propunerile de prelungire a contractului, iar catalanii și-au pierdut răbdarea cu el, Xavi fiind extrem de tranșant, spunând că ori semnează prelungirea, ori pleacă.
Cel mai probabil, Dembele va pleca gratis în vară, dar Barcelona și-ar dori să scape acum de el pentru a încasa o sumă de bani în schimb, dar și pentru a economisi suma aferentă salariului său până iunie.
Moussa Sissoko, impresarul lui Demebele, s-a deplasat astăzi la Barcelona pentru a discuta cu șefii catalanilor despre viitorul jucătorului, iar la aeroport a fost așteptat de o mulțime de jurnaliști. Chiar în clipa în care se afla în preajma presei, Sissoko a fost apelat pe telefonul pe care îl ținea în mână, iar fotografii au surprins imediat momentul.
Pe telefonul lui Sissoko se putea citi foarte clar "Leonardo PSG", iar fotografia s-a răspândit repede în mediul on-line. Chiar dacă Sissoko reprezintă și alți fotbaliști, jurnaliștii spanioli au făcut imediat o legătură, suferând că PSG este interesată de un transfer al lui Demebele.
Ipoteza este una cât se poate de plauzibilă, deoarece PSG și-a făcut un obicei din a lua jucători de mare valoare aflați la final de contract. În plus, parizienii au șanse mici să-l convingă pe Mbappe să-și prelungească contractul, astfel că Dembele este văzut ca o soluție ideală pentru înlocuirea acestuia.
Citește și:

Barcelona s-ar putea lovi de un nou caz Dembele

Dacă în cazul lui Demebele nu mai e cale de întors, catalanii își concentrează atenția către ceilalți jucători considerați de viitor care se află în ultima periodă contractuală. Poate cel mai important nume de pe acestă listă este Ronald Araujo, care mai are contract până în 2023.
Barcelona nu vrea să mai pățească ce a pățit cu Dembele și încearcă de pe acum o prelungire, dar prima ofertă a fost refuzată de jucător. Conform Marca, agenții acestuia au refuzat propunerea clubului, dar nu există deocamdată o stare de tensiune, iar dialogul este deschis.
Totuși, trecerea timpului este cel mai mare dușman al Barcelonei. Cu cât uruguayanul tergiversează semnarea unei noi înțelegeri, cu atât există șanse tot mai mari ca acesta să fie ademenit de alte cluburi importante. Presa iberică a scris în zilele trecute că inclusiv Real Madrid monitorizează atent situația și Florentino Perez intenționează să-i dea o mare lovitură marii rivale. De asemenea, Liverpool, Chelsea sau Manchester United sunt și ele pe urmele fundașului de 22 de ani, deci Barcelona nu e într-o poziție favorabilă.
Ronald Araujo a ajuns la echipa secundă a Barcelonei în 2018, catalanii plătind pentru el doar 4,7 milioane de € către uruguayenii de la Boston River. Încă din sezonul trecut, acesta a început să confirme, iar în prezent este o piesă de bază în echipa lui Xavi, iar potențialul său de creștere este uriaș.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo