În ultimele zile, în presa din Germania au apărut informații legate de pretențiile financiare uriașe din partea lui Ousmane Dembele, în ceea ce privește un nou contract cu Barcelona. La aflarea sumei pe care Dembele o dorește, Xavi ar fi rămas fără cuvinte, dar agentul francezului a dezmințit aceste informații, potrivit sport.es, care a preluat informațiile din presa franceză.
"Sunt multe de discutat, dar nu este vorba de bani. Este o chestiune legată de managementul de zi cu zi", a declarat Moussa Sissoko, agentul lui Dembele. "Să joci fără să te antrenezi, imediat după ce ai avut Covid, este ceva dificil de înțeles pentru noi", a mai spus acesta.
Sissoko se referă la introducerea lui Ousmane Dembele în partida din Cupa Regelui pe care Barcelona a disputat-o împotriva celor de la Linares Deportivo. Francezul a fost introdus de Xavi la pauză, atunci când Barcelona era condusă, reușind să marcheze în minutul 63 golul egalizator.
Liga
Mbappe îi mai dă o lovitură lui Realului! Se implică în deturnarea unui star din drumul către Madrid
ACUM 15 ORE

Demebele a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Barcelona

Vestea că Dembele ar avea pretenții financiare prea mari a venit în urmă cu câteva zile, atunci când presa din Germania a susținut că Dembele ar fi cerut un salariu de 43 de milioane de euro pe an + 7 milioane de euro sub formă de bonusuri, în condițiile în care Barcelona are probleme uriașe din punct de vedere financiar.
În ultimele zile s-a vorbit și despre un posibil interes al celor de la Bayern Munchen pentru Dembele, dar bavarezii nu sunt de acord cu astfel de pretenții financiare.
Mai mult de atât, Dembele este un jucător pe care s-a plătit o sumă uriașă în 2017, atunci când a venit de la Borussia Dortmund. Catalanii au plătit la vremea respectivă 140 de milioane de euro, dar francezul nu a confirmat, el fiind mai mult accidentat în cei patru ani și jumătate de când a ajuns pe Camp Nou.
Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM 17 ORE
Liga
Barcelona își va oficializa interesul pentru unul dintre starurile Braziliei
ACUM 20 ORE