Kun Aguero a fost unul dintre cei mai mari atacanți ai fotbalului mondial în ultimii 15 ani. Din păcate, argentinianul a fost nevoit să se retragă din cauza unor probleme cardiace, la numai 33 de ani, iar momentul a fost unul extrem de emoționant.
În memorabila sa carieră, Aguero a marcat 426 de goluri pentru echipele de club și naționalele Argentinei, dar 3 dintre ele i-au rămas în memorie. Pe lâmgă celebrul gol marcat pentru City în poarta lui QPR, în ultima etapă a sezonului 2011-2012, celelalte două reușite din top sunt oarecum surprinzătoare.
"Primul a fost un gol foarte frumos pentru Independiente, împotriva lui Racing. Nu am nimic împotriva lui Racing, dar a fost primul meu gol, la 17 ani. Mai apoi a fost golul contra lui QPR, care mi-a adus primul titlu în Premier League și primul pentru City după mulți ani. Aș pune și singurul meu gol în tricoul Barcelonei. Nu e rău să înscrii în poarta lui Real Madrid ultimul gol al carierei", a spus argentinianul, citat de Mundo Deportivo.
Liga
Tensiunea crește în jurul cazului Ousmane Dembele. "Liderii Barcei îl pierd din cauza lor"
ACUM 13 ORE
Vorbind despre cele mai importante trofee cucerite în carieră, Aguero a menționat că Europa League câștigată cu Atletico, primul titlu în Premier League cu Manchester City și Copa America alături de naționala Argentinei îi voi rămâne mereu la inimă.
Citește și:

Aguero a primit un mesaj emoționant de la Messi

Retragerea lui Aguero nu a lăsat indiferentă lumea fotbalului. Dacă Pep Guardiola a fost alături de fostul său elev de la fața locului, Lionel Messi și-a arătat susținerea pentru fostul său coechipier de la echipa națională printr-un mesaj extem de emoționant.
"Practic, am fost o carieră întreagă împreună, Kun... Am trăit momente foarte frumoase și altele mai puțin frumoase, dar toate ne-au făcut să ne apropiem din ce în ce mai mult și să fim prieteni. Și vom continua să le trăim împreună în afara terenului.
A fost o mare bucurie să ridicăm împreună trofeul Copei America în urmă cu câteva luni. Adevărul este că doare foarte mult să văd că trebuie să încetezi să faci ceea ce îți place cel mai mult din cauza a ceea ce ți s-a întâmplat. Cu siguranță vei continua să fii fericit pentru că ești o persoană care transmite fericire și cei care te iubim vom fi alături de tine.
Acum începe o nouă etapă a vieții tale și sunt convins că o vei trăi cu aceeași pasiune pe care o pui în tot ceea ce faci. Toate cele bune în această nouă etapă!!! Te iubesc mult, prietene, o să-mi fie foarte dor să fiu alături de tine pe teren la echipa națională!!!", a scris Messi pe contul oficial de Instagram.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271720.jpg
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
ACUM O ZI
Liga
Real Madrid, în doliu! Legendarul Paco Gento s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
ACUM O ZI