Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Aguero a dezvăluit care au fost cele mai importante 3 goluri marcate în carieră! Surpriza aleasă

Nicu Savin

Publicat 15/12/2021 la 18:23 GMT+2

Kun Aguro a spus astăzi adio fotbalului în cadrul unei conferințe de presă organizate la stadionul Camp Nou din Barcelona. Pe lângă mesajul emoționant transmis de argentinian cu această ocazie, acesta a dezvpluit care au fost cele mai importante 3 reușite din cariera sa fabuloasă.

Sergio Aguero's hat-trick put QPR to the sword on Sunday

Credit imagine: PA Sport

Kun Aguero a fost unul dintre cei mai mari atacanți ai fotbalului mondial în ultimii 15 ani. Din păcate, argentinianul a fost nevoit să se retragă din cauza unor probleme cardiace, la numai 33 de ani, iar momentul a fost unul extrem de emoționant.
În memorabila sa carieră, Aguero a marcat 426 de goluri pentru echipele de club și naționalele Argentinei, dar 3 dintre ele i-au rămas în memorie. Pe lâmgă celebrul gol marcat pentru City în poarta lui QPR, în ultima etapă a sezonului 2011-2012, celelalte două reușite din top sunt oarecum surprinzătoare.
"Primul a fost un gol foarte frumos pentru Independiente, împotriva lui Racing. Nu am nimic împotriva lui Racing, dar a fost primul meu gol, la 17 ani. Mai apoi a fost golul contra lui QPR, care mi-a adus primul titlu în Premier League și primul pentru City după mulți ani. Aș pune și singurul meu gol în tricoul Barcelonei. Nu e rău să înscrii în poarta lui Real Madrid ultimul gol al carierei", a spus argentinianul, citat de Mundo Deportivo.
Vorbind despre cele mai importante trofee cucerite în carieră, Aguero a menționat că Europa League câștigată cu Atletico, primul titlu în Premier League cu Manchester City și Copa America alături de naționala Argentinei îi voi rămâne mereu la inimă.
Citește și:

Aguero a primit un mesaj emoționant de la Messi

Retragerea lui Aguero nu a lăsat indiferentă lumea fotbalului. Dacă Pep Guardiola a fost alături de fostul său elev de la fața locului, Lionel Messi și-a arătat susținerea pentru fostul său coechipier de la echipa națională printr-un mesaj extem de emoționant.
"Practic, am fost o carieră întreagă împreună, Kun... Am trăit momente foarte frumoase și altele mai puțin frumoase, dar toate ne-au făcut să ne apropiem din ce în ce mai mult și să fim prieteni. Și vom continua să le trăim împreună în afara terenului.
A fost o mare bucurie să ridicăm împreună trofeul Copei America în urmă cu câteva luni. Adevărul este că doare foarte mult să văd că trebuie să încetezi să faci ceea ce îți place cel mai mult din cauza a ceea ce ți s-a întâmplat. Cu siguranță vei continua să fii fericit pentru că ești o persoană care transmite fericire și cei care te iubim vom fi alături de tine.
Acum începe o nouă etapă a vieții tale și sunt convins că o vei trăi cu aceeași pasiune pe care o pui în tot ceea ce faci. Toate cele bune în această nouă etapă!!! Te iubesc mult, prietene, o să-mi fie foarte dor să fiu alături de tine pe teren la echipa națională!!!", a scris Messi pe contul oficial de Instagram.
Program Premier League etapa 17
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo