Videoclipul a fost postat pe canalul de Twitch al jurnalistului, iar argentinianul a criticat profesionalismul unora dintre noii săi colegi de la Barcelona.
Atacantul a comentat, de asemenea, situaţia lui Kylian Mbappe, care a fost dorit extrem de mult de Real Madrid în această vară, spaniolii făcând cel puţin 3 oferte pentru starul lui PSG.
Aguero s-a săturat să se vorbească numai despre Mbappe şi a răbufnit în cadrul podcastului, fiind enervat de acest subiect.
Liga
Real Madrid caută rezervă pentru Benzema. Werner, pe lista echipei de pe Bernabeu
29/07/2022 LA 09:33

Aguero lansează critici la adresa Barcelonei

Aguero, transferat în această vară de Barcelona de la Manchester City, va lipsi de pe teren până în luna noiembrie din cauza unei accidentări.
Chiar dacă se află în perioada de recuperare, argentinianul rămâne ofensiv în afara terenului. Într-un videoclip postat pe Twitch de Ibai Llanos, Aguero nu s-a ferit să-şi critice noii colegi, comparând condiţiile de la Barcelona cu cele de la City, acolo unde a evoluat în ultimele 10 sezoane.
"La Manchester City veneam cu o oră și jumătate înainte de antrenament, iar aici trebuie să vin cu o jumătate de oră înainte. M-am gândit să vin cu cel puțin o oră înainte de începerea lui, fie în sala de gimnastică sau făcând alte lucruri, dar nu era nimeni, totul era închis", a spus fostul jucător de la Atletico Madrid, care a vorbit și despre Kylian Mbappé.
Atacantul de 33 de ani a explodat în momentul în care a fost întrebat de situaţia lui Mbappe, care a fost dorit foarte mult de Real Madrid în această vară: "M-am săturat să se vorbească numai de Mbappe! În fiecare zi se discută despre situaţia lui şi despre un posibil transfer la Madrid. Toată ziua: "Mbappe, Mbappe, Mbappe, Mbappe". M-am săturat! Şi ce s-a întâmplat, a venit?", l-a întrebat, ironic, Aguero pe Ibai Llanos.
Pe lângă faptul că nu va mai fi coleg cu Messi, pentru că acesta s-a despărțit oficial de clubul blaugrana în urmă cu o lună, ghionionul nu se oprește aici. Ronald Koeman nu se va putea baza pe serviciile lui Aguero timp de aproximativ 10 săptămâni, după ce acesta a suferit o accidentare la tendonul de la gamba sa dreaptă. Anunțul a fost făcut printr-un comunicat pe site-ul oficial al clubului.
Liga
Rudiger, reprofilat de Ancelotti. Ce a spus antrenorul lui Real Madrid despre postul fundașului său
26/07/2022 LA 10:47
Liga
Juventus intră în cursa pentru transferul lui Depay. Olandezul, aproape de despărțirea de Barca
26/07/2022 LA 08:36