Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, în alertă! După Mendy, un alt titular este în pericol să rateze El Clasico

Nicu Savin

Actualizat 18/03/2022 la 17:06 GMT+2

Real Madrid se pregătește de super-duelul cu FC Barcelona de duminică, dar îngrijorarea este la cota înalte în tabăra madrilenă din cauza problemelor de lot. După ce a devenit sigur că Fernald Mendy va rata derby-ul, presa iberică scrie că aceeași soartă ar putea-o avea și Karim Benzema.

Benzema, Vinicius y Militao celebran un gol con el Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid - Barcelona este cel mai așteptat meci de la finalul acestei săptămâni. Confruntarea de pe Bernabeu se anunță una de zile mari, ținând cont că ambele combatante traversează o formă de vis.
Madrilenii au însă serioase probleme de lot, iar Carlo Ancelotti are mari bătăi de cap. Ferland Mendy va rata 100% meciul cu marea rivală, dar mai grav e că și Benzema ar putea lipsi. Francezul a acuzat probleme după meciul de luni de la Mallorca și încă nu s-a antrenat cu grupul.
Deși la mijlocul săptămânii presa iberică anunța că starea atacantului este din ce în ce mai bună, as.com scrie azi că șansele sale de a juca împotriva Barcelonei, cel puțin ca titular sunt din ce în ce mai mici. Ziua decisivă va fi mâine, când va avea loc ultima ședință de pregătire a madrilenilor înainte de El Clasico.
Ancelotti a primit și o veste bună privind jucătorii incerți. Rodrygo s-a refăcut 100% după accidentarea suferită în meciul de la Mallorca și este gata să intre pe teren din primul minut contracatalanilor.
Citește și:

Real Madrid - Barcelona va marca o premieră absolută în istoria derby-ului

În ultimul El Clasico al sezonului miza va fi reprezentată mai mult de orgoliu, Barcelona având șanse minime să o mai ajungă pe marea rivală în lupta pentru titlu (catalanii au 15 puncte în minus, dar și un meci mai puțin disputat). Chiar și așa, e de așteptat să fie un meci agreabil, ambele echipe traversând o formă excelentă.
Duelul de pe Bernabeu va marca o situație fără precedent în istoria El Clasico și anume că niciuna dintre echipe nu va purta echipamentul tradițional. Acest lucru i-a determinat pe catalanii de sport.es să numească marele meci drept "cel mai rar El Clasico din istorie". De-a lungul timpului au mai existat situații când una dintre echipe a folosit echipamentul de rezervă, dar niciodată nu s-a întâmplat ca ambele să joace în alte culori decât cele obișnuite.
S-a ajuns în această situație în special datorită celor de la Real, care vor îmbrăca un echipament negru, special conceput pentru acest meci, cu scopul de a celebra împlinirea a 120 de ani de existență a clubului. Echipamentul a fost creat de Yohji Yamamoto, un stilist japonez, împreună cu designerii de la Adidas.
Sursa citată notează că Barcelona a ales să joace în echipamentul de deplasare, cel în care culoarea predominantă este galbenul. Se pare că președintele Joan Laporta a făcut această cerere către Liga Spaniolă și nu există niciun impediment.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo