Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Alo, Koeman?" Luis Suarez, debordant după ce a marcat împotriva Barcelonei: "Asta a fost pentru ei!"

Irina Aldea

Publicat 03/10/2021 la 08:26 GMT+3

Atletico Madrid s-a impus cu 2-0 în fața Barcelonei, în derby-ul etapei a 8-a din La Liga! Luis Suarez, cel care a marcat și a oferit o pasă de gol, a explicat gestul pe care l-a făcut după ce a închis tabela pe Wanda Metropolitano.

Luis Suarez

Credit imagine: Getty Images

Atletico Madrid - Barcelona a fost cel mai așteptat meci al etapei a 8-a din La Liga. Niciuna dintre echipe nu strălucise în acest debut de sezon, dar parcă problemele catalanilor erau mai mari și acest lucru s-a văzut aseară. Lemar a deschis scorul în minutul 23, iar Luis Suarez, care a fost îndepărtat din tabăra catalanilor de către Koeman, a marcat în minutul 44.
Astfel, Luis Suarez a reușit să înscrie împotriva tuturor celor 31 de echipe din La Liga pe care le-a înfruntat în carieră. Suarez nu a dorit să plece de la Barcelona, însă venirea lui Koeman la echipă în vara lui 2020 i-a schimbat total soarta uruguayanului, care a ajuns în cele din urmă la una dintre marile rivale ale Barcelonei, Atletico Madrid.
Luis Suarez încă este supărat de modul în care a fost îndepărtat de pe Camp Nou, dar aseară și-a luat revanșa și a marcat împotriva fostei echipe. După ce a înscris, atacantul a făcut un semn ca și când ar suna pe cineva, în zona din dreptul tribunei în care se afla Koeman, care este suspendat.

Luis Suarez a explicat de ce a făcut gestul cu telefonul de după golul marcat în poarta Barcelonei

"Sunt fericit pentru această victorie, este ceea ce ne-am dorit. Acum port tricoul lui Atletico, e important mereu să câștig. Adversarul nostrum este special pentru mine, acolo am trăit, dar acum sunt concentrat pe ce trebuie să fac aici. Știam ce voi face dacă înscriu. Știam că îmi voi cere scuze, pentru afecțiunea, pentru respectul, pentru cariera de care am avut parte la Barcelona, pentru momentul pe care ei îl traversează acum. E dificil pentru ei, de accea îi respect.
Gestul de după gol e pentru oamenii care știu că am același număr de telefon și continui să-l folosesc. Pentru Koeman? Nu, nicidecum, dar dacă el așa vrea să interpreteze… Aranjasem să fac acest gest pentru băieții mei care urmau să facă același gest dacă voi înscrie", a spus Suarez pentru MoviStar.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo