Real Madrid - Barcelona este cel mai așteptat meci de la finalul acestei săptămâni. Confruntarea de pe Santiago Bernabeu se anunță una de zile mari, ținând cont că ambele echipe traversează o formă de vis.
Înaintea duelului, Carlo Ancelotti a confirmat faptul că golgheterul "galacticilor" va rata El Clasico, precizând că are cu cine să-l înlocuiască din primul 11 pe Karim Benzema. Tehnicianul a dezvăluit și că a stabilit deja cum va arăta echipa pentru mâine.
"Nu ne-am asumat niciodată riscuri, nici măcar la Paris. Benzema nu poate juca mâine pentru că nu s-a antrenat, simte un pic de disconfort. Cred că putem câștiga fără el. Este, evident, o parte importantă a acestei echipe, dar trebuie să continuăm să ne creăm ocazii și să căutăm alte soluții pentru finalizare.
Liga Campionilor UEFA
Mbappe a semnat prelungirea contractului cu PSG, iar jucătorii de la Real Madrid au răspuns
IERI LA 05:37
Bale este una dintre alternative. Îi avem și pe Mariano, Jovic, Isco, Rodrygo... Aleg varianta care cred că este cea mai bună pentru fiecare meci. Totul este hotărât pentru mâine, dar nu vă spun nimic", a declarat Ancelotti.
Citește și:

"Xavi se descurcă foarte bine!"

Tehnicianul celor de la Real Madrid a vorbit și despre Barcelona, punctând că Xavi a reușit să facă echipa să arate bine. În plus, antrenorul "galacticilor" a spus că, din punctul său de vedere, lupta la titlu nu este încheiată și că toate echipele din fruntea clasamentului vor da totul până la ultimul meci.
"Identitatea Barcelonei nu se schimbă niciodată, stilul său de joc este foarte clar. Xavi întruchipează foarte bine acest stil, se descurcă foarte bine, echipa s-a îmbunătățit foarte mult și este într-o dinamică bună. Este o echipă completă, care joacă foarte bine. Părerea mea este că Xavi se descurcă foarte bine.
Dacă câștigăm mâine, mai adunăm trei puncte, ceea ce ne apropie de titlu, dacă pierdem, nu obținem nimic. Nu trebuie să ne gândim că Barcelona este exclusă din lupta pentru titlu. Toate echipele se vor lupta până în ultima etapă", a adăugat Carlo Ancelotti.
Duelul dintre Real Madrid și Barcelona este programat duminică, de la ora 22:00, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32