Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ancelotti a confirmat absența lui Benzema din El Clasico! Ce înlocuitor va alege pentru francez

Bianca Dumitru

Actualizat 19/03/2022 la 19:35 GMT+2

Real Madrid va primi duminică seară, de la ora 22:00, vizita celor de la Barcelona, în derby-ul etapei a 29-a din La Liga. Carlo Ancelotti a vorbit, la conferința de presă dinainte de meci, despre absența lui Karim Benzema și despre ce înseamnă pentru catalani revenirea lui Xavi pe Camp Nou.

Carlo Ancelotti, Karim Benzema, Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid - Barcelona este cel mai așteptat meci de la finalul acestei săptămâni. Confruntarea de pe Santiago Bernabeu se anunță una de zile mari, ținând cont că ambele echipe traversează o formă de vis.
Înaintea duelului, Carlo Ancelotti a confirmat faptul că golgheterul "galacticilor" va rata El Clasico, precizând că are cu cine să-l înlocuiască din primul 11 pe Karim Benzema. Tehnicianul a dezvăluit și că a stabilit deja cum va arăta echipa pentru mâine.
"Nu ne-am asumat niciodată riscuri, nici măcar la Paris. Benzema nu poate juca mâine pentru că nu s-a antrenat, simte un pic de disconfort. Cred că putem câștiga fără el. Este, evident, o parte importantă a acestei echipe, dar trebuie să continuăm să ne creăm ocazii și să căutăm alte soluții pentru finalizare.
Bale este una dintre alternative. Îi avem și pe Mariano, Jovic, Isco, Rodrygo... Aleg varianta care cred că este cea mai bună pentru fiecare meci. Totul este hotărât pentru mâine, dar nu vă spun nimic", a declarat Ancelotti.
Citește și:

"Xavi se descurcă foarte bine!"

Tehnicianul celor de la Real Madrid a vorbit și despre Barcelona, punctând că Xavi a reușit să facă echipa să arate bine. În plus, antrenorul "galacticilor" a spus că, din punctul său de vedere, lupta la titlu nu este încheiată și că toate echipele din fruntea clasamentului vor da totul până la ultimul meci.
"Identitatea Barcelonei nu se schimbă niciodată, stilul său de joc este foarte clar. Xavi întruchipează foarte bine acest stil, se descurcă foarte bine, echipa s-a îmbunătățit foarte mult și este într-o dinamică bună. Este o echipă completă, care joacă foarte bine. Părerea mea este că Xavi se descurcă foarte bine.
Dacă câștigăm mâine, mai adunăm trei puncte, ceea ce ne apropie de titlu, dacă pierdem, nu obținem nimic. Nu trebuie să ne gândim că Barcelona este exclusă din lupta pentru titlu. Toate echipele se vor lupta până în ultima etapă", a adăugat Carlo Ancelotti.
Duelul dintre Real Madrid și Barcelona este programat duminică, de la ora 22:00, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo