Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ancelotti a decis următorii doi jucători care vor pleca de la Real Madrid! Cine va fi rezerva lui Benzema

Nicu Savin

Publicat 12/06/2022 la 18:24 GMT+3

Carlo Ancelotti are lotul aproape definitivat pentru viitorul sezon. Conform presei spaniole, antrenorul campioanei Europei a decis că nu are nevoie de Luka Jovic și Mariano Diaz, care vor fi împrumutați sau vânduți în următoarea perioadă. Italianul are două opțiuni pentru a se acoperi pe postul de atacant central, unde titular de drept va fi Karim Benzema.

Karim Benzema and Carlo Ancelotti

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a avut un sezon de vis și Ancelotti este dispus să mizeze în mare pe același grup de jucători și în următoarea stagiune. Madrilenii au perfectat transferurile lui Rudiger și Tchouameni și cel mai probabil nu vor mai urma mutări de răsunet.
Bale, Isco și Marcelo au plecat, toți fiind la final de contract, dar e posibil ca și alți jucători să părăsească gruparea de pe Bernabeu în următoarea perioadă. Mendy este singurul jucător de bază la care campioana Europei ar fi dispusă să renunțe, însă numai în cazul unei oferte foarte avantajoase.
Citește și:

Ancelotti nu se baza pe Jovic și Mariano Diaz în sezonul viitor

Conform as.com, Luka Jovic și Mariano Diaz nu intră în planurile lui Ancelotti și clubul încearcă să scape de ei în această perioadă de mercato. Sârbul mai are contract 3 ani de contract, dar randamentul său a fost unul foarte scăzut și cel mai probabil va fi împrumutat. Mariano Diaz a intrat în ultimul an de contract și Realul ar prefera să-l vândă definitiv, dar nici varianta unui împrumut nu iese din calcul, dacă echipa care îl va lua îi va plăti salariul.
Plecarea celor doi ar face ca Ancelotti să rămână numai cu Benzema pe postul de atacant central. Francezul a avut un sezon fantastic și va fi în continuare omul numărul unu din față, dar va trebui să existe și o variantă de rezervă pentru el.
Realul nu va investi însă prea mult în acest scop, deoarece Ancelotti este gata să se bazeze pe soluțiile din propria curte. Cea mai la îndemână ar fi promovarea la echipa mare a lui Juanmi Latasa, un fost internațional al Spaniei U19 și U20, care a marcat 13 goluri pentru Real Madrid Castilla în sezonul trecut.
O a doua variantă ar fi păstrarea lui Borja Mayoral în lot pentru următorul sezon. Atacantul de 25 de ani a fost împrumutat în ultimele 3 stagiuni la Levante, Roma sau Getafe. Contractul acestuia cu Real Madrid urmează să expire la finalul lunii, dar nu e exclus ca înțelegerea să fie prelungită. În perioada de exil din ultimii 3 ani, Borja Mayoral a marcat 38 de goluri pentru cluburile la care a fost împrumutat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo