Real Madrid a avut un sezon de vis și Ancelotti este dispus să mizeze în mare pe același grup de jucători și în următoarea stagiune. Madrilenii au perfectat transferurile lui Rudiger și Tchouameni și cel mai probabil nu vor mai urma mutări de răsunet.
Bale, Isco și Marcelo au plecat, toți fiind la final de contract, dar e posibil ca și alți jucători să părăsească gruparea de pe Bernabeu în următoarea perioadă. Mendy este singurul jucător de bază la care campioana Europei ar fi dispusă să renunțe, însă numai în cazul unei oferte foarte avantajoase.
Citește și:
Liga
Transferul lui Tchouameni schimbă Real Madrid din temelii
19/06/2022 LA 07:11

Ancelotti nu se baza pe Jovic și Mariano Diaz în sezonul viitor

Conform as.com, Luka Jovic și Mariano Diaz nu intră în planurile lui Ancelotti și clubul încearcă să scape de ei în această perioadă de mercato. Sârbul mai are contract 3 ani de contract, dar randamentul său a fost unul foarte scăzut și cel mai probabil va fi împrumutat. Mariano Diaz a intrat în ultimul an de contract și Realul ar prefera să-l vândă definitiv, dar nici varianta unui împrumut nu iese din calcul, dacă echipa care îl va lua îi va plăti salariul.
Plecarea celor doi ar face ca Ancelotti să rămână numai cu Benzema pe postul de atacant central. Francezul a avut un sezon fantastic și va fi în continuare omul numărul unu din față, dar va trebui să existe și o variantă de rezervă pentru el.
Realul nu va investi însă prea mult în acest scop, deoarece Ancelotti este gata să se bazeze pe soluțiile din propria curte. Cea mai la îndemână ar fi promovarea la echipa mare a lui Juanmi Latasa, un fost internațional al Spaniei U19 și U20, care a marcat 13 goluri pentru Real Madrid Castilla în sezonul trecut.
O a doua variantă ar fi păstrarea lui Borja Mayoral în lot pentru următorul sezon. Atacantul de 25 de ani a fost împrumutat în ultimele 3 stagiuni la Levante, Roma sau Getafe. Contractul acestuia cu Real Madrid urmează să expire la finalul lunii, dar nu e exclus ca înțelegerea să fie prelungită. În perioada de exil din ultimii 3 ani, Borja Mayoral a marcat 38 de goluri pentru cluburile la care a fost împrumutat.
Fotbal
Real îl "exilează" pe Luka Jovic! Unde poate ajunge sârbul care nu a impresionat la Madrid
17/06/2022 LA 17:29
Liga
Real Madrid, decizie neașteptată! E gata să vândă un titular de drept din sezonul trecut
11/06/2022 LA 14:57