Carlo Ancelotti pregătește în liniște finala Champions League contra lui Liverpool. Real Madrid este deja campioană în Spania și își permite să menajeze cei mai importanți jucători în ultimele etape din La Liga, spre deosebire de Liverpool, care va juca azi finala Cupei Angliei și speră în continuare chiar la câștigarea titlului în Premier League, deși șansele "cormoranilor" sunt infime.
Ancelotti a stat astăzi de vorbă cu presa, înaintea meciului pe care echipa sa îl va juca duminică pe terenul lui Cadiz. Italianul a fost rugat să comenteze declarația recentă a lui Mohamed Salah, care s-a autoproclamat ca fiind cel mai bun jucător din lume pe postul său. Deși mulți specialiști consideră hazardate vorbele egipteanului, Ancelotti îi dă dreptate, considerând că nu există un jucător mai bun pe acea poziție.
"Salah a spus că în poziția sa este cel mai bun din lume și cred că are dreptate. Sunt de acord cu el. În poziţia lui, da, este cel mai bun din lume", a spus Ancelotii, citat de Marca.
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
ACUM 5 ORE
Citește și:

Ancelotti a numit 3 jucători care l-au impresionat în acest sezon

Vorbind despre echipa sa, Ancelotti a lăudat caracterul jucătorilor și a recunoscut că în trecut a condus vestiare mult mai greu de gestionat: "Este un vestiar de un nivel foarte înalt. În primul rând profesional. Nu există oameni aroganți, toată lumea este foarte respectuoasă cu întreg staff-ul. E multă calitate a caracterului. Nu mi-a fost ușor să găsesc asta în carieră, am avut parte de vestiare mai complicate.".
Rugat să numească jucătorii care l-au dezamăgit și care l-au impresionat, "Don Carlo" a răspuns elegant, menționând că nimeni nu l-a dezamăgit în acest sezon, deși e clar că fotbaliști precum Bale, Hazard sau Isco au făcut act de prezență în lotul echipei în ultimul an. La celălalt capitol, managerul a numit 3 fotbaliști care l-au surprins în mod pozitiv în actuala stagiune.
"Niciun jucător nu m-a dezamăgit, m-au surprins cei pe care îi știam mai puțin: Valverde, Rodrygo ș Camavinga. Vinicius nu m-a surprins pentru că știam că are talent, îl demonstrase, acum doar a fost mai eficient la finalizare. Dar Rodrygo, Camavinga și Valverde m-au impresionat", a conchis Ancelotti.
The Emirates FA Cup
Salah & Co, gest superb după victoria din FA Cup! Invitatul special pe care l-au avut în vestiar
IERI LA 05:26
The Emirates FA Cup
Klopp, genial după victoria din finala FA Cup! "Am rămas fără unghii!" Care este starea lui Salah
IERI LA 21:06