Articol scris de Andrei Nicolae
Jucătorul de 29 de ani adus de la Malaga, al cărui contract expiră la sfârșitul acestui sezon, a văzut cum își pierde statutul de om de bază al clubului încă de la finala Champions League din 2018. Astăzi, tehnicianul italian a explicat de ce nu s-a ivit în niciun moment vreo ocazie de a-i oferi vreo șansă spaniolului să se reafirme: "Este o problemă complicată, la nivel personal, la nivel tehnic. Jucătorul nu a avut șansa să demonstreze pentru că echipa a jucat foarte bine și în absența sa."
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
ACUM 5 ORE
Ancelotti a continuat, explicând că Isco nu este singurul jucător ce a fost afectat de forma foarte bună a madrilenilor care i-a permis antrenorului să păstreze aceeași formulă câștigătoare de la meci la meci: "Toți au fost afectați mai mult: Isco, Nacho, Valverde, Camavinga, Marcelo. Cursa foarte bună i-a afectat în sensul că nu au mai avut timp de joc, dar pe plan profesional nu a existat vreun argument."
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Problemele din lotul madrilenilor cauzate de focarul de Covid ar fi putut deveni situația ideală pentru Isco de a reintra în planurile lui Carlo, însă ironia a făcut ca și mijlocașul central să fie depistat pozitiv cu acest virus. "Acum Isco nu mai poate să joace mâine din cauza ghinionului, deși acest meci ar fi putut fi foarte important pentru el."

Primește Hazard a doua șansă de la Ancelotti?

În cadrul aceleiași conferințe, Ancelotti a vorbit și despre situația lui Eden Hazard. Belgianul nu a reușit să profite de oportunitatea oferită în meciul cu cei de la Cadiz, însă italianul a insinuat că aripa stângă va fi titular și în partida de pe San Mames:
"Trebuie să vedem, a jucat un meci întreg și trebuie să îl evaluăm. Ieri s-a simțit bine cu recuperarea. Astăzi se antrenează și vom vedea."
Liga
Condusă acasă cu 2-0 de Elche, Real Madrid s-a salvat și a egalat în prelungiri!
ACUM 10 ORE
Liga
Xavi a vorbit despre accidentarea lui Ansu Fati: "Este foarte afectat"
IERI LA 15:43