Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ancelotti îi cere un schimb 'galactic' de jucători lui Florentino Perez! La cine e dispus să renunțe

Bianca Dumitru

Publicat 02/10/2021 la 18:14 GMT+3

Real Madrid vrea să dea mai multe lovituri vara viitoare pe piața de mercato. Pe lângă interesul bine cunoscut pentru Kylian Mbappe, oficialii 'galacticilor' îl vor și pe Erling Haaland, dar și pe Youri Tielemans, pentru care Carlo Ancelotti este de acord să se despartă de un jucător important al echipei.

Real Madrid manager Carlo Ancelotti

Credit imagine: Eurosport

Real Madrid este unul dintre cluburile europene care își permite, din punct de vedere al poziționării cu privire la plafonul salarial din La Liga, să facă mai multe transferuri importante. În aceste condiții, șefii de pe Santiago Bernabeu își fac planuri mari pentru vara anului 2022.
Pe lângă mutarea lui Kylian Mbappe, care ar putea ajunge la Real Madrid din postura de jucător liber de contract, oficialii 'galacticilor' îl vor și pe Erling Haaland. În plus, Carlo Ancelotti și-l dorește la echipă pe Youri Tielemens, în schimbul căruia este dispus să renunțe la Casemiro.
Potrivit publicației catalane El Nacional, antrenorul madrilenilor îl vrea pe fotbalistul legitimat la Leicester, care a atras atenția mai multor cluburi europene. Britanicii nu ar refuza să-l lase să plece pe mijlocașul de 24 de ani, care mai are contract până în 2023, în cazul în care vor primi o ofertă considerabilă pentru el.
Una dintre variantele pe care cei de la Real Madrid le-ar avea pentru transferul lui Tielemans îl include pe Casemiro, de care Ancelotti ar fi dispus să se despartă. Brazilianul are mai multe oferte, atât din Premier League, cât și din Ligue 1 unde este dorit la PSG, și deși și-a prelungit recent contractul cu 'galacticii' până în 2025, ar putea pleca de pe Bernabeu.
Casemiro ar putea fie să ajungă la Leicester, într-un schimb cu Tielemans, fie să meargă la o altă echipă din Europa, banii încasați în schimbul său urmând a fi investiți în aducerea belgianului, care a mai evoluat de-a lungul carierei la Anderlecht și Monaco.

Mbappe, principala țintă a celor de la Real Madrid

Kylian Mbappe a fost dorit insistent în această vară de Real Madrid. Mutarea nu s-a concretizat, însă oficialii de pe Santiago Bernabeu sunt convinși că îi vor obține semnătura în iarnă.
În această perioadă, potrivit presei din Spania, madrilenii îi pregătesc starului francez o ofertă de nerefuzat, pe care își doresc să i-o prezinte în perioada de mercato din iarnă, când Mbappe intră în ultimele 6 luni de contract și poate semna cu orice club își dorește, urmând a i se alătura din sezonul 2022/23.
Până în ianuarie 2022, însă, șefii Realului nu ar mai vrea să se discute despre acest subiect. Jurnalistul Pipi Estrada a dezvăluit recent pentru El Chiringuito că aceștia nu mai vor să se vorbească despre Mbappe în jurul echipei pentru a-i lăsa pe jucătorii lui Carlo Ancelotti să se concentreze asupra a ceea ce are de făcut în actualul sezon.

Concurență serioasă pentru Real Madrid din Premier League

Cei de la Real Madrid ar putea avea, însă, parte de o concurență serioasă în lupta pentru transferul starului lui PSG. Potrivit jurnaliștilor britanici Ian McGarry și Duncan Castles, citați de publicația catalană Sport, pe urmele lui Mbappe se va afla din iarnă și Manchester City.
Șeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan, patronul campioanei Angliei, ar fi solicitat personal aducerea francezului pe Etihad și le-ar fi cerut angajaților lui să înceapă pregătirile pentru transfer. Mai mult, politicianul din Emiratele Arabe Unite nu ar fi impus nicio limită de buget, încurajându-i pe oficialii lui City să facă o ofertă care să le depășească pe toate celelalte deja existente.
Oferta pe care cei de la Manchester City ar urma să o pregătească pentru Mbappe va include un salariu uriaș, un proiect sportiv impresionant și un bonus de transfer de nerefuzat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo