Real Madrid nu a mai jucat un meci ofiial de 2 săptămâni și jumătate. Înainte de pauza competițională de 3 săptămâni, madrilenii au avut 3 jocuri consecutive fără victorie: 0-0 cu Villarreal și 1-2 cu Espanyol în La Liga, respectiv 1-2 cu Sheriff Tiraspol în Champions League.
În week-end-ul trecut, Realul ar fi trebuit să joace cu Athletic Bilbao, dar au cerut ca partida să fie amânată, deoarece 3 jucători au venit târziu de la naționalele din America de Sud și nu puteau fi folosiți: Casemiro și Vinicius (Brazilia), respectiv Valverde (Uruguay).
Astfel, gruparea de pe Bernabeu mai are un singur joc înainte de El Clasico, programat duminică, iar acesta se anunță unul extrem de dificil. Este vorba despre confruntarea din deplasare cu Șahtior Donetsk, din etapa a 3-a a fazei grupelor Champions League. Madrilenii sunt într-o postură ingrată după ce au pierdut surprinzător cu Sheriff, iar un nou rezultat negativ ar pune în pericol calificarea în primăvara europeană a celei mai importante competiții intercluburi din lume.
Fotbal
France Football schimbă regulile pentru Balonul de Aur. Ce se va întâmpla din 2022
ACUM 16 ORE
Citește și:

Ancelotti: "Real Madrid trebuie să joace 4-3-3"

Prefațând partida din Ucraina, Carlo Ancelotti a dezvăluit că nu știe motivul pentru care echipa sa a înregistrat acea serie negativă de dinaintea pauzei competiționale, dar a recunoscut că a făcut o greșeală în meciul pierdut pe terenul lui Espanyol.
"Nu știu exact motivele. În fiecarea an pregătirea e diferită. În această perioadă a anului e normal ca echipele să nu fie la capacitate maximă. Dar aceasta nu este cea mai importantă perioadă a sezonului. Aceea este din aprilie încolo, când se joacă meciurile decisive.
Dar dacă nu am arătat o identitate clară, e clar că s-a întâmplat ceva. Am încercat să joc în 4-4-2 contra lui Espanyol și lucrurile nu au funcționat. E cert că această echipă trebuie să joace 4-3-3. Sunt unele meciuri care cer schimbări de sitstem, dar cel mai potrivit pentru Real Madrid este sistemul 4-3-3.", a spus Ancelotti, citat de Marca.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă!
Bundesliga
Când a aflat Lewandowski că nu va câștiga Balonul de Aur 2021?
ACUM 18 ORE
Fotbal
Messi s-a îmbolnăvit, la o zi după ce a câștigat al 7-lea Balon de Aur
ACUM 19 ORE