Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ansu Fati, neinteresat de un transfer la PSG! "În capul meu e totul clar!" Ce își dorește pentru viitorul său

Bianca Dumitru

Publicat 30/05/2022 la 15:21 GMT+3

La capătul unui sezon plin de accidentări, Ansu Fati a vorbit despre viitorul său, explicând că nu este interesat să plece de la Barcelona, aceasta fiind echipa la care își dorește să joace întreaga carieră. Decarul catalanilor a comentat și cine sunt jucătorii pe care îi admiră.

Ansu Fati regresó ante el Mallorca

Credit imagine: Getty Images

Ansu Fati a vorbit despre viitorul său, într-un interviu pentru francezii de la Canal+. După un sezon în care a fost marcat de accidentări, evoluând destul de puțin, decarul Barcelonei a comentat presupusul interes pe care cei de la PSG l-ar fi avut pentru el vara trecută.
Fati a spus că nu a știut că parizienii l-au vrut, fotbalistul spunându-le deja reprezentanților săi unde își dorește să joace și care sunt planurile lui de viitor: "A fost PSG interesată să mă transfere? Adevărul este că nu știu. Sunt lucruri pe care le cunosc agentul și părinții mei.
De la început i-am spus impresarului meu și tatălui meu care este obiectivul meu, acela de a rămâne la Barcelona. În capul meu este totul clar, da, sper să joc toată cariera aici", a declarat Ansu, care a fost foarte onorat că a primit tricoul cu numărul 10 după plecarea lui Lionel Messi de pe Camp Nou.
"Odată cu plecarea lui Leo, clubul m-a sunat și mi-a spus propunerea pe care o au, că vor să-mi dea numărul 10. Clubul mi-a spus că și căpitanii au acceptat, iar pentru mine este o onoare. Dacă ești la Barcelona, trebuie să fii pregătit pentru orice. Leo a dat foarte multe Barcelonei și, văzându-l la alt club, nu e pe placul nimănui. Sper că totul merge bine pentru el", a spus tânărul fotbalist.
Citește și:

Ansu Fati, măcinat de accidentări în sezonul trecut

În cadrul interviului, ibericul a fost întrebat și despre cum l-au afectat accidentările din sezonul trecut, care l-au împiedicat să aibă continuitate în tricoul Barcelonei. Atacantul a mărturisit că s-a obișnuit cu problemele fizice, lucru care l-a făcut să-și dezvolte răbdarea.
"A fost greu pentru că accidentările sunt cele mai grele pentru un jucător. Există situații mult mai grave: să ai un părinte bolnav sau să fii într-o stare de sănătate precară. Accidentările se pot vindeca, iar eu, din păcate, deja le-am experimentat de ​​când aveam 13 ani.
Mi-am rupt tibia și fibula și credeam că nu o să mai joc vreodată. Credeam că s-a terminat, că s-a dus totul. Am avut apoi o altă accidentare la tibie și mi-am dat seama că tot ce fac este să învăț. Răbdarea este cheia", a adăugat Ansu Fati, care a vorbit și despre fotbaliștii pe care îi admiră.
"Încerc să prind unele mișcări. Drogba se descurca foarte bine din punct de vedere fizic. Cristiano Ronaldo face totul foarte profesionist. Leo Messi este incredibil, iar Neymar are un joc fantastic pe teren", a conchis Ansu Fati, care l-a lăudat și pe Mbappe, subliniind: "Ceea ce îmi place la el este că are în cap să înscrie mereu. Ăsta este scopul lui."
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo