Ansu Fati a revenit pe teren în tricoul cu numărul 10 al Barcelonei după o pauză de 10 luni cauzată de o accidentare. Tânărul fotbalist, trimis pe teren în minutul 81, a stabilit scorul final al meciului cu Levante, 3-0, înscriind în prelungiri.
Imediat după ce a marcat, Ansu Fati a fost luat în brațe de coechipierii săi, bucuroși de revenirea noului decar al Barcelonei. După ce a fost lăsat jos, puștiul a alergat la marginea terenului pentru a-l îmbrățișa pe unul dintre oamenii care au avut o contribuție importantă în procesul său de recuperare.
Este vorba despre Luis Til, fost doctor în Monaco, angajat în echipa medicală a catalanilor, care i-a fost alături în ultimele 10 luni, ajutându-l să se refacă și să poată juca din nou fotbal.
Liga Națiunilor UEFA
Luis Enrique, impresionat de un puști de la Barcelona! "Nu se compară cu niciun jucător din trecut"
08/06/2022 LA 20:17
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227418.jpg

"Ești nebun!"

Revenirea lui Ansu Fati a fost cireașa de pe tort în victoria obținută de Barcelona în La Liga după o serie de trei meciuri fără succes în toate competițiile. Tânărul fotbalist al catalanilor, care a preluat tricoul cu numărul 10 după plecarea lui Lionel Messi la PSG, a avut nevoie de doar 10 minute pe teren pentru a înscrie, iar prestația sa i-a fermecat pe suporteri.
Unul dintre cei mai mari fani ai lui Ansu Fati este chiar fratele său, Fatinyo, care și-a exprimat bucuria după gol pe rețelele de socializare. Acesta a publicat o fotografie din momentul în care jucătorii Barcelonei s-au bucurat împreună de reușita lui Fati, scriind: "Lacrimi, suferință, emoții... Ești nebun".
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227417.jpg
Pentru Barcelona, urmează duelul cu Benfica, din Champions League, iar apoi, sâmbătă viitoare, catalanii merg în capitala Spaniei, pentru confruntarea cu Atletico Madrid, campioana din La Liga.
Liga Națiunilor UEFA
Gavi a intrat în istorie după golul marcat pentru Spania în Liga Națiunilor! Ce record a doborât
06/06/2022 LA 05:05
Liga
Ansu Fati, neinteresat de un transfer la PSG! "În capul meu e totul clar!" Ce își dorește în viitor
30/05/2022 LA 12:21