Revenit în urmă cu doar o lună după o accidentare care l-a ținut departe de teren timp de aproape un an, Ansu Fati se confruntă din nou cu probleme medicale. În timpul primului El Clasico din acest sezon, noul decar al Barcelonei a rezistat pe teren doar 74 de minute, fiind schimbat cu Sergi Aguero după ce a acuzat dureri la genunchiul drept.
Astăzi, staff-ul medical al catalanilor a anunțat că fotbalistul de doar 18 ani a fost supus unor investigații, nefiind disponibil pentru meciul cu Rayo Vallecano din această seară.
Mai mult decât atât, revenirea lui Fati este incertă, el urmând a se întoarce la antrenamente în funcție de ritmul în care se va recupera.
La Liga
Scrisoarea emoționantă trimisă de Fabregas lui Pique, în ziua în care catalanul s-a retras
06/11/2022 LA 07:27

Ansu Fati, până în 2027 pe Camp Nou

Ansu Fati și-a prelungit astăzi contractul cu Barcelona. După ce s-a speculat mult pe acest subiect, din cauza negocierilor intense dintre oficialii echipei și agentul fotbalistului, Fati a ales în cele din urmă să rămână la clubul la care a crescut.
Fiind un produs al academiei La Masia, acolo unde a trecut prin toate grupele de copii și juniori începând cu anul 2012, Ansu Fati a semnat un contract valabil până în 2027 cu gruparea de pe Camp Nou. La fel ca Pedri, un alt puști minune al Barcelonei, care și-a prelungit de curând contractul, catalanii i-au pus fotbalistului de 18 ani o clauză de reziliere de 1 miliard de euro.
După anunțul oficial al prelungirii contractuale semnate de Ansu Fati, presa din Spania a dezvăluit că Joan Laporta s-a grăbit să-i convingă pe reprezentanții fotbalistului să ajungă la un acord pentru că pe urmele decarului se aflau 3 echipe importante din Europa.
Potrivit jurnaliștilor de la Cope, Fati era dorit de Liverpool, Manchester United și PSG, toate cele trei cluburi făcându-i oferte mult mai bune din punct de vedere financiar decât Barcelona. De altfel, oficialii echipelor din Anglia și Franța ar fi luat deja legătura cu Jorge Mendes, însă Laporta a avut câștig de cauză, Ansu Fati dorindu-și să rămână pe Camp Nou.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
La Liga
Barcelona, victorie muncită cu Valencia! Catalanii au avut marile ocazii ale partidei
29/10/2022 LA 21:01
La Liga
Barcelona are două ținte clare pentru mercato-ul din iarnă! Pe ce posturi vor să aducă întăriri
28/10/2022 LA 14:21