Revenit în urmă cu doar o lună după o accidentare care l-a ținut departe de teren timp de aproape un an, Ansu Fati se confruntă din nou cu probleme medicale. În timpul primului El Clasico din acest sezon, noul decar al Barcelonei a rezistat pe teren doar 74 de minute, fiind schimbat cu Sergi Aguero după ce a acuzat dureri la genunchiul drept.
Astăzi, staff-ul medical al catalanilor a anunțat că fotbalistul de doar 18 ani a fost supus unor investigații, nefiind disponibil pentru meciul cu Rayo Vallecano din această seară.
Mai mult decât atât, revenirea lui Fati este incertă, el urmând a se întoarce la antrenamente în funcție de ritmul în care se va recupera.
Liga
Xavi vrea la Barcelona doi atacanți din Premier League! Pe cine a pus ochii antrenorul
26/11/2021 LA 15:57

Ansu Fati, până în 2027 pe Camp Nou

Ansu Fati și-a prelungit astăzi contractul cu Barcelona. După ce s-a speculat mult pe acest subiect, din cauza negocierilor intense dintre oficialii echipei și agentul fotbalistului, Fati a ales în cele din urmă să rămână la clubul la care a crescut.
Fiind un produs al academiei La Masia, acolo unde a trecut prin toate grupele de copii și juniori începând cu anul 2012, Ansu Fati a semnat un contract valabil până în 2027 cu gruparea de pe Camp Nou. La fel ca Pedri, un alt puști minune al Barcelonei, care și-a prelungit de curând contractul, catalanii i-au pus fotbalistului de 18 ani o clauză de reziliere de 1 miliard de euro.
După anunțul oficial al prelungirii contractuale semnate de Ansu Fati, presa din Spania a dezvăluit că Joan Laporta s-a grăbit să-i convingă pe reprezentanții fotbalistului să ajungă la un acord pentru că pe urmele decarului se aflau 3 echipe importante din Europa.
Potrivit jurnaliștilor de la Cope, Fati era dorit de Liverpool, Manchester United și PSG, toate cele trei cluburi făcându-i oferte mult mai bune din punct de vedere financiar decât Barcelona. De altfel, oficialii echipelor din Anglia și Franța ar fi luat deja legătura cu Jorge Mendes, însă Laporta a avut câștig de cauză, Ansu Fati dorindu-și să rămână pe Camp Nou.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga
Xavi vrea să transfere la Barcelona de la fosta sa echipă! Pe cine își dorește pe Camp Nou
22/11/2021 LA 09:46
Premier League
Un jucător vrea să plece de la United din cauza lui Ronaldo! Barcelona e pe urmele lui
21/11/2021 LA 11:47