Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antoine Griezmann, OUT până în 2022! Francezul s-a accidentat în derby-ul cu Real Madrid de duminică

Irina Aldea

Publicat 14/12/2021 la 20:52 GMT+2

Antoine Griezmann s-a străduit să-și redescopere cea mai bună formă la Atletico Madrid de când a revenit de la Barcelona în vara acestui an. Atacantul francez a suferit acum o nouă accidentare, în derby-ul de duminică disputat cu Real Madrid.

Antoine Griezmann

Credit imagine: Eurosport

Antoine Griezmann, revenit la Atletico Madrid de la Barcelona, a suferit o nouă accidentare și nu va mai juca până în 2022. El a fost înlocuit duminică în derby-ul cu Real Madrid la pauză, în locul lui intrând pe teren Joao Felix. Acum este clar, francezul nu va mai juca pentru restul anului calendaristic, după ce Atletico Madrid a confirmat că Griezmann a suferit o accidentare la coapsă în meciul din etapa cu numărul 17, cu Real Madrid.
"Galacticii" și-au învins duminică marea rivală din capitala Spaniei, scor 2-0, pentru a-și cimenta poziția de lider în clasamentul din La Liga. În acest moment, Real Madrid are 42 de puncte după 17 etape parcurse.Podiumul din La Liga este completat de Sevilla, cu 34 de puncte, și Betis, cu 33 de puncte. Atletico Madrid ocupă de abia locul 4, cu 29 de puncte.

Antoine Griezmann, OUT până în 2022. Francezul, accidentare în derby-ul cu Real Madrid

Griezmann, împrumutat de la Barcelona, va rămâne cel mai probabil pe Wanda Metropolitano, revenind permanent în lotul lui Diego Simeone, ca parte a înțelegerii inițiale. Francezul a fost duminică înlocuit la pauză cu Joao Felix. Griezmann ar urma să piardă cel puțin două meciuri, cu Sevilla și Granada, ambele în deplasare.
Echipa din capitala Spaniei a oferit o reacție oficială în cazul francezului: "Griezmann a fost forțat să părăsească terenul în timpul meciului de duminică împotriva lui Real Madrid. După ce a fost supus unui RMN la Clinica Universidad de Navarra, el a fost diagnosticat cu o leziune musculară la coapsa dreaptă. Jucătorul va urma un tratament de fizioterapie și ședințe de readaptare", se arată pe site-ul oficial al clubului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo