Barcelona se află într-o situație dificilă, având un start de sezon marcat de rezultate slabe. Catalanii sunt în acest moment pe locul 9 în clasamentul din La Liga, în timp ce în Champions League se află pe ultima poziție a grupei, neavând niciun punct după primele două etape, în care au fost învinși cu 3-0 și de Bayern, și de Benfica.
Selecționerul Olandei a comentat situația de pe Camp Nou. Louis van Gaal a declarat că Barcelona încearcă să dea vina, pentru criza în care se află, pe jucătorii din afara Spaniei, spunând că ăsta este un obicei al clubului blaugrana.
Olandezul le-a luat apărarea lui Frenkie De Jong și Memphis Depay: "De Jong, criticat? E tipic Barcelonei. Când și-a adus contribuțiile minunate pe care le-a avut în ultimii doi ani, nu au fost prea multe de spus. Dar când lucrurile au început să meargă prost, oamenii din club au început să le caute vină străinilor, ca de obicei."
Cupa Mondială FIFA
Căpitanul SUA, tras la răspundere pentru primul gol al Olandei! Americanii au părăsit Cupa Mondială
ACUM 15 ORE
Van Gaal, care a fost pe banca Barcelonei în două mandate, între anii 1997-2000 și 2002-2003, a vorbit și despre Memphis Depay, care a ajuns pe Camp Nou în această vară, din postura de jucător liber de contract.
"Când mă uit la datele statistice ale lui Memphis, îmi dau seama că nu am avut niciodată un atacant ca el. Cineva care aleargă atât de mult, merge în adâncime de atâtea ori și intră atât de mult în combinații... E lăudabil ceea ce face", a punctat selecționerul Olandei.

Depay, reacție dură după ce a fost întrebat dacă regretă transferul la Barcelona

Săptămâna trecută, Memphis Depay a vorbit din cantonamentul echipei naționale a Olandei despre transferul pe Camp Nou. Fotbalistul s-a arătat deranjat în momentul în care a fost întrebat dacă regretă mutarea, spunând că are încredere în ceea ce poate reuși echipa în perioada următoare.
"Cum poți să mă întrebi asta? Nu cred că realizezi cât de mare este acest club și cât de mult înseamnă pentru un jucător să se transfere la un astfel de club. Nu voi regreta niciodată.
În ciuda rezultatelor, sunt foarte fericit la club. Este o perioadă dificilă pentru echipă. Nu vreau să vorbesc foarte mult despre asta, dar oamenii se comportă de parcă sezonul ar fi deja încheiat. Mai sunt foarte multe meciuri de jucat. Totul este posibil în continuare.
Jucătorii trebuie să fie responsabili și să-și asume anumite lucruri. Fiecare jucător este responsabil la Barcelona, e un lucru normal la un club de talia Barcelonei", a declarat Memphis Depay.
Cupa Mondială FIFA
Olanda – SUA, duelul care deschide optimile Cupei Mondiale din Qatar! Cine se califică în sferturi?
ACUM O ZI
Cupa Mondială FIFA
Neînțelegeri și în lotul Olandei la Cupa Mondială?! "Nu îmi place să joc cu Gakpo"
30/11/2022 LA 17:36