Astăzi, gazonul stadionului din Madrid a fost pus cu intenţia ca acesta să fie gata pentru meciul de duminică, cu Celta Vigo, în etapa a patra din La Liga.
Va fi primul meci care se dispută pe Bernabeu după o pauză de un an şi jumătate, stadionul intrând într-un amplu proces de modernizare. Chiar şi aşa, lucrările vor continua, însă nu vor afecta desfăşurarea meciurilor propriu-zise.
Cu multe zone ale stadionului care încă aşteaptă finalizarea, clubul a început instalarea noului gazon pe care se va disputa meciul.
Liga
Real Madrid caută rezervă pentru Benzema. Werner, pe lista echipei de pe Bernabeu
29/07/2022 LA 09:33

Real Madrid revine "acasă"

În unele imagini apărute pe contul de Twitter "El Partidazo de COPE", se pot observa muncitorii care se străduiesc să finalizeze cele mai importante lucrări înainte de meciul de duminică.
Totuşi, foarte multă lume din fotbal se îndoieşte că totul va fi gata pentru ca stadionul să poată găzdui partida dintre Real şi Celta Vigo.
Renovarea noului Bernabeu a avansat în ultima perioadă, având în vedere că Real Madrid n-a mai jucat pe teren propriu de foarte mult timp. Se estimează că data de finalizare a lucrărilor va fi octombrie 2022.
Majoritatea stadioanelor din lume organizează evenimente extrasportive doar în pauza competițională, pentru ca starea gazonului să nu fie afectată în timpul sezonului. Prin intermediului terenului detașabil, evenimentele respective vor putea fi organizate pe Santiago Bernabeu în orice perioadă a anului, iar încasările vor crește.
Trupa lui Ancelotti îşi disputa partidele de pe teren propriu pe micuţa arenă "Alfredo Di Stefano", stadion ce are o capacitate de doar 6000 de locuri.
Aşadar, pe Bernabeu vor putea asista 30.000 de spectatori la fiecare meci.
1 martie 2020 este data ultimei partide găzduite de "Santiago Bernabeu", un succes, 2-0 chiar cu Barcelona. Stadionul a fost construit în 1947, fiind renovat de mai multe ori până în prezent.
84.000 de locuri va avea noul stadion, cu 3000 mai mult faţă de prezent.
Liga
Rudiger, reprofilat de Ancelotti. Ce a spus antrenorul lui Real Madrid despre postul fundașului său
26/07/2022 LA 10:47
Liga
Juventus intră în cursa pentru transferul lui Depay. Olandezul, aproape de despărțirea de Barca
26/07/2022 LA 08:36