Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atletico Madrid, hotărâtă să îl transfere definitiv pe Antoine Griezmann de la Barcelona

Bianca Dumitru

Publicat 04/05/2022 la 12:17 GMT+3

Antoine Griezmann a fost împrumutat în acest sezon de la Barcelona la Atletico Madrid. Francezul este dorit în continuare pe Wanda Metropolitano, oficialii clubului demarând deja discuțiile pentru un transfer definitiv.

Antoine Griezmann of Atletico Madrid during the LaLiga Santander match between Rayo Vallecano and Club Atletico de Madrid at Campo de Futbol de Vallecas on March 19, 2022 in Madrid

Credit imagine: Getty Images

După doi ani petrecuți pe Camp Nou, Antoine Griezmann a fost împrumutat în acest sezon de Barcelona la Atletico Madrid. Catalanii au pus în contract o opțiune de cumpărare definitivă, dorindu-și în schimbul francezului 40 de milioane de euro.
Deși fotbalistul de 31 de ani nu a strălucit în această stagiune, șefii lui Atletico își doresc ca el să rămână în lotul lui Diego Simeone. Potrivit jurnalistului Nicolo Schira, oficialii de pe Wanda Metropolitano au demarat discuțiile pentru transferul definitiv al lui Griezmann.
Atacantul, care are o cotă de piață de 50 de milioane de euro potrivit site-ului transfermarkt.com, a reușit în acest sezon 8 goluri și 5 assist-uri în 32 de meciuri.
De-a lungul carierei, Griezmann a mai trecut pe la Maconnais, Real Sociedad și Berio. Atletico Madrid l-a transferat în 2014 pentru 54 de milioane de euro, iar în 2019 l-a vândut la Barcelona pentru 120 de milioane de euro.
Citește și:

Barcelona, dispusă să renunțe la banii pentru Griezmann

Jurnaliștii publicației catalane Sport au anunțat la sfârșitul lunii februarie că șefii de pe Camp Nou ar fi dispuși să renunțe la banii pentru Antoine Griezmann pentru că au pus ochii pe Saul Niguez, mijlocașul care este împrumutat în această stagiune de la Ateltico Madrid la Chelsea.
Fotbalistul nu s-a adaptat în echipa lui Thomas Tuchel, pentru care a prins foarte puține minute, iar în vară ar urma să se întoarcă pe Wanda Metropolitano. Xavi ar considera că Saul, care mai are contract cu formația lui Diego Simeone până în 2026, va putea aduce un plus de putere și experiență la Barcelona, fiind văzut drept un înlocuitor potrivit pentru Sergio Busquets, care se află în ultimii ani ai carierei sale.
Catalanii ar fi vrut să îl transfere pe Niguez și vara trecută, dar atunci fotbalistul a optat pentru o mutare în Premier League. Acum transferul pe Camp Nou are șanse bune să se realizeze, mai ales că, după experiența mai puțin plăcută la Chelsea, fotbalistul de 27 de ani ar fi interesat de mutarea pe Camp Nou, dorindu-și să lucreze sub comanda lui Xavi.
În aprilie, jurnaliștii catalani au scris că Barcelona este interesată și de transferul lui Joao Felix, în afacere putând fi inclus Antoine Griezmann. Catalanii ar fi dispuși să renunțe la o parte din suma pe care Atletico ar trebui să o achite pentru francez dacă și madrilenii le vor face o reducere pentru Joao Felix.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo