Victor Laguardia a marcat unicul gol al întâlnirii, în minutul 4, la singurul şut pe poartă al gazdelor. Ulterior, Atletico a presat, forţând egalarea, dar campioana Spaniei nu a reuşit să-şi creeze foarte multe ocazii de gol.
Chiar dacă în atac i-a avut pe Griezmann şi Suarez, Atletico a pierdut primul meci din acest sezon, după 4 victorii şi 2 egaluri în primele 6 etape. Momentan, trupa lui Simeone este pe locul 2, cu 14 puncte, însă un meci în plus faţă de liderul Real, care are 16 puncte.
Liga
Real Madrid caută rezervă pentru Benzema. Werner, pe lista echipei de pe Bernabeu
29/07/2022 LA 09:33

Simeone rămâne calm după prima înfrângere stagională

Antrenorul campioanei Spaniei, Diego Simeone, a tras concluziile dupăprimul eşec din acest sezon şi nu s-a arătat îngrijorat, chiar dacă echipa sa nu şi-a creat multe ocazii de a marca: "Trebuie să ne îmbunătăţim jocul în continuare. Avem nevoie să facem meciuri mai solide, avem multe minute "moarte" în timpul aceluiaşi joc. Am încredere în echipa pe care o avem și în munca pe care o putem depune pentru ca jocul să se îmbunătățească", a spus Simeone după meci, citat de Mundo Deportivo.
În legătură cu lipsa ocaziilor de gol, Simeone a recunoscut că jucătorilor săi le-a fost destul de greu să desfacă apărarea lui Alaves: "Este normal, am jucat precum a făcut-o astăzi Alaves de multe ori. A fost dificil pentru că s-au apărat aglomerat şi nu au lăsat spaţii libere, iar noi nu am avut capacitatea de a avea ocazii.
Sunt momente când trebuie să câştigi în acest mod, ceea ce este foarte bine pentru ei. Cel mai important lucru este că trebuie să ne îmbunătăţim jocul, orice altceva va veni odată cu meciurile. Următorul este marţi, în UEFA Champions League", a precizat Simeone.
Milan – Atletico Madrid se dispută marţi, începând cu ora 22:00.
https://i.eurosport.com/2021/09/21/3224010.jpg
Liga
Rudiger, reprofilat de Ancelotti. Ce a spus antrenorul lui Real Madrid despre postul fundașului său
26/07/2022 LA 10:47
Liga
Juventus intră în cursa pentru transferul lui Depay. Olandezul, aproape de despărțirea de Barca
26/07/2022 LA 08:36