De MARIAN URSESCU
Atletico Madrid nu știe să joace meciurile cu echipele din subsolul clasamentului. În etapa a 21-a pierdea chiar pe Wanda Metropolitano restanța cu ultima clasată, Levante, 0-1.
Echipa argentinianului Diego Simeone a legat apoi șase victorii consecutive în La Liga și rămânea în cursa pentru locul doi în Spania. Sâmbătă seara, în Insulele Baleare, Atletico a mai făcut o ”nesărată”. A pierdut cu același scor, 0-1, în fața Mallorcăi, locul 18 în clasament înaintea rundei cu numărul 31. Mallorca câștigase și meciul tur, cu 2-1!
Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
15/05/2022 LA 19:38
Madrilenii au părut că au intrat pe teren dinainte câștigători, cu gândul mai mult la returul din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, cu Manchester City. În 90 de minute de joc, oaspeții au avut un singur șut pe spațiul porții!
Nu au putut scoate nici măcar un rezultat de egalitate. Reinaldo l-a faultat în careu pe Cayo Maffeo. VAR-ul a confirmat faultul și kosovarul Vedat Muriqi a transformat cu precizie.
După șapte etape pierdute, ultimele trei fără gol marcat, Mallorca a spart gheața. Trei puncte uriașe în lupta pentru evitarea retrogradării și pentru moment sare deasupra liniei roșii. E pe locul 17, cu 19 de puncte, unul mai mult decât Cadiz, locul 18.
Atletico Madrid, în schimb, pierde teren enorm în lupta pentru locul 2, și chiar 3. Cu 57 de puncte, e la egalitate cu Barcelona, care are însă două meciuri mai puțin disputate. Pe locul 2 e Sevilla, care are 60 de puncte strânse în 31 de etape.
Liga
Simeone, întrebat de ce a dat mâna cu Ancelotti deși pe Klopp îl lăsase cu mâna întinsă în toamnă
10/05/2022 LA 05:35
Liga
Care a fost prioritatea lui Ancelotti în meciul cu Atletico Madrid: "Am vrut să evităm problemele"
09/05/2022 LA 07:03