Pierre-Emerick Aubameyang pare că și-a găsit liniștea și fericirea la Barcelona. Atacantul din Gabon și-a reziliat în această iarnă contractul cu Arsenal și a ajuns la Barcelona. În primele 6 partide pentru echipa de pe Camp Nou, fostul căpitan de la Arsenal a înscris de 5 ori, având un debut de vis pentru echipa catalană.
Într-un interviu acordat pentru Bein Sports Franța, Aubameyang a declarat că are o relație foarte bună cu antrenorul și legenda echipei, Xavi:
"Lucrurile merg foarte bine cu Xavi. Este o legendă și va contribui la multe lucruri mărețe la club. Barca merită să fie în față și sunt foarte fericit aici pentru că sunt acasă. Sunt spaniol din partea mamei. Bunicul meu era din Atletico și sper că, oriunde s-ar afla acum, va fi mândru de mine.
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
IERI LA 08:09
Campionatul reprezintă o competiție foarte bună pentru mine, în care îmi pot utiliza foarte bine calitățile. Când intru pe Camp Nou este altceva, o altă dimensiune. Îmi place foarte mult", a declarat Aubameyang.
Citește și:

Aubameyang a plecat de la Arsenal în urma unui conflict cu Arteta

Aubameyang a jucat ultima oară pentru Arsenal pe 6 decembrie, în deplasarea de la Everton, pierdută de "tunari". De atunci, atacantul din Gabon nu a mai făcut parte din lotul echipei și a pierdut banderola de căpitan, după ce a fost exclus de către Arteta, din cauza actelor de indisciplină.
Acum, toate aceste lucruri au fost lăsate în urmă, atât de către Aubameyang, cât și de Arteta. Tehnicianul spaniol a declarat că despărțirea s-a realizat după ce toate părțile implicate au realizat că aceasta ar fi decizia cea mai bună pentru toată lumea.
În vârstă de 32 de ani, Aubameyang a marcat un hattrick în a patra sa partidă la Barcelona, contra celor de la Valencia, după care au urmat reușite și contra lui Napoli, în Europa League și Bilbao, în La Liga.
https://i.eurosport.com/2022/03/02/3330168.jpg
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
27/05/2022 LA 11:01
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
26/05/2022 LA 18:33