Pierre-Emerick Aubameyang s-a despărțit de Arsenal în perioada de mercato din iarnă, după ce Mikel Arteta i-a luat banderola de căpitan și nu l-a mai inclus în lot pentru mai multe partide. Gabonezul a ajuns la Barcelona, fiind dorit insistent de Xavi, care se pare că a făcut o mutare foarte inspirată.
Atacantul s-a remarcat în partida de pe Santiago Bernabeu, unde a reușit două goluri și o pasă decisivă, contribuind la victoria cu 0-4 a Barcelonei în al doilea El Clasico din acest sezon.
La finalul partidei, Aubameyang le-a transmis un mesaj ironic celor de la Arsenal, care au vrut să scape de el, dar și celor care l-au criticat.
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40
"Salutare de la un jucător terminat", a scris fotbalistul de 32 de ani pe contul său de Twitter.
Citește și:

Aubameyang a intrat în istorie după El Clasico

De la transferul pe Camp Nou, Pierre-Emerick Aubameyang a adunat 11 apariții în tricoul catalanilor, reușind 9 goluri și un assist. După prestația împotriva celor de la Real Madrid, gabonezul a intrat în istorie.
Atacantul a devenit primul jucător din secolul 21 care și-a adus contribuția la trei goluri în primul El Clasico în care a jucat. Singurul fotbalist care a mai reușit o astfel de performanță este Alfredo Di Stefano, care a intrat în istorie după derby-ul disputat în octombrie 1953.
De-a lungul carierei, Aubameyang a înscris 6 goluri în poarta celor de la Real Madrid, precedentele reușite datând din perioada în care gabonezul evolua la Borussia Dortmund.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
17/05/2022 LA 17:00