Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Avertisment pentru Xavi! "E război la Barcelona acum! El trebuie să aștepte"

Bianca Dumitru

Publicat 30/09/2021 la 20:47 GMT+3

Înaintea duelului dintre Atletico Madrid și Barcelona, Luis Suarez a vorbit despre ceea ce se întâmplă pe Camp Nou. Fostul jucător al catalanilor a comentat posibila demitere a lui Ronald Koeman și i-a transmis lui Xavi că nu este momentul potrivit ca el să preia echipa.

Xavi befürwortet Löws Rücktrittsentscheidung

Credit imagine: SID

Luis Suarez a comentat ceea ce se întâmplă în echipa lui Joan Laporta, cu circa 48 de ore înainte de duelul dintre Atletico Madrid și Barcelona, programat sâmbătă, de la ora 22:00, pe Wanda Metropolitano.
Fotbalistul, care s-a despărțit în urmă cu un an de catalani, a vorbit despre relația tensionată dintre președintele clubului blaugrana și antrenorul Ronald Koeman, cel care este aproape de a se despărți de echipă din cauza rezultatelor slabe din startul acestui sezon.
Suarez l-a sfătuit pe Xavi să nu se întoarcă acum pe Camp Nou, spunând că nu este momentul potrivit ca el să preia echipa.
"În acest moment e un război la Barcelona, între Koeman și Laporta, care face rău jucătorilor. I-aș recomanda personal lui Xavi să mai aștepte. Nu e un moment ideal pentru el să se ducă acolo. E deștept, așa că trebuie să aștepte timpul potrivit.
Are jucători acolo care i-au fost colegi și legat de care ar trebui să ia anumite decizii, ar fi dificil. Îl văd ca pe un tehnician cu potențial. În alt context, la Barcelona, ar putea fi la fel de mare ca antrenor cum a fost ca jucător", a spus Suarez, citat de publicația catalană Sport.es.

Luis Suarez n-o iartă pe Barcelona

Luis Suarez, transferat în sezonul trecut de Atletico Madrid de la Barcelona, a făcut o sinteză a primelor partide jucate în acest sezon pentru campioana Spaniei, cu câteva zile înainte de duelul cu fosta sa echipă.
Chiar dacă atacantul lui Atletico precizează faptul că nu le poartă ranchiună catalanilor pentru cele întâmplate, este imposibil să ne gândim la numele lui Luis Suárez și Ronald Koeman fără a le asocia cu episodul care a dus la plecarea uruguayanului de la Barcelona.
După câteva zile de antrenamente individuale, olandezul l-a informat că echipa nu se mai bazează pe el. Ulterior, fotbalistul s-a transferat la Atletico.
"Uneori mă mai gândesc la ce s-a întâmplat, cum am fost tratat, ţinând cont că am oferit întotdeauna respect, dar nu port deloc ranchiună", a mărturisit atacantul într-un interviu pentru Televisión Española.
Suarez a mai adăugat: "Nu uit că anul trecut, în pre-sezon, m-au trimis să mă antrenez separat pentru a mă enerva de parcă aveam 15 ani. Am respectat ceea ce a spus antrenorul, am fost profesionist, dar m-a durut foarte tare, m-a deranjat, am ajuns acasă plângând de nervi."
În ceea ce priveşte perioadă slabă pe care o traversează Barcelona, uruguayanul a explicat: "Nu poţi fi mulţumit de ceea ce se întâmplă, am sentimente pentru acest club aşa cum am pentru Liverpool sau Ajax. Am jucat mulţi ani la Barcelona, însă acum suntem rivali şi îmi voi face meseria, aceea de a evolua foarte bine în tricoul lui Atletico."
Program Premier League etapa 7 - Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo