Chelsea este gata să intre într-o nouă eră după Roman Abramovich, iar la echipă vor exista câteva schimbări semnificative. Thomas Tuchel va pierde aproape o linie întreagă de apărare în această vară. Antonio Rudiger este ca și transferat de Real Madrid, iar Andreas Christensen va ajunge la FC Barcelona.
Publicația spaniolă AS relatează căîncă un fundaș de pe Stamford Bridge ar putea sosi la FC Barcelona în vară, este vorba chiar despre căpitanul Cesar Azpilicueta (32 ani).

Barca, acord de transfer cu căpitanul lui Chelsea

Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
ACUM 11 ORE
Potrivit sursei citate, jucătorul spaniol are deja un acord încheiat cu gruparea blaugrana pentru următoarele două sezoane, cu un salariu fix de 13 milioane de euro brut pentru fiecare an competițional. Contractul include posibilitatea prelungirii lui cu încă un sezon.
În această dimineață a fost anunțată vânzarea clubului Chelsea către grupul de investiții condus de Todd Boehly. Abramovich, așadar, devine istorie pe Stamford Bridge. Iar pe măsură ce evenimentele se vor succeda, Azpilicueta speră să se așeze la masă cu oficialii clubului și să obțină dezlegarea pentru a pleca.
Căpitanul lui Chelsea avea contract până la finalul acestui sezon, cu opțiune din partea clubului de a-i prelungi șederea pe încă un an. Gruparea de pe Stamford Bridge a fost nevoită să activeze opțiunea unilaterală de prelungire a contractului în urma problemelor apărute, dar părțile au convenit că în momentul în care vânzarea clubului va fi finalizată, fundașul va fi lăsat să plece.
Atletico Madrid l-a urmărit la rândul ei pe Azpilicueta, dar internaționalul spaniol a bătut palma cu FC Barcelona. Dacă gruparea de pe Stamford Bridge se va ține de cuvânt și îi va da drumul, fundașul ar urma să revină în La Liga după o pauză de 12 ani. În 2010, el a plecat de la Osasuna la Marseille, iar după 2 ani petrecuți în Franța, a fost transferat de Chelsea.
https://i.eurosport.com/2022/05/06/3367688.jpg
Liga
Ce sumă este dispusă FC Barcelona să plătească pentru transferul lui Robert Lewandowski
ACUM 13 ORE
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
ACUM 17 ORE