Barcelona s-a despărțit astăzi de Yusuf Demir, mijlocașul de 18 ani care fusese împrumutat la începutul acestui sezon de la Rapid Viena, în schimbul a 500.000 de euro. Oficialii catalanilor au anunțat pe rețelele de socializare că austriactul a fost trimis înapoi la echipa cu care mai are contract până în 2024.
Deși nu s-a impus pe Camp Nou, unde a primit mai multe șanse de-a lungul primei părți a sezonului, Yusuf Demir, numit de jurnaliștii din presa internațională "Messi al Austriei", nu duce lipsă de oferte. Fotbalistul le-a atras atenția celor de la Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen și Eintracht Frankfurt, cluburi care și-au manifestat deja intenția de a-l transfera.
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40
Austriacul, cotat de site-ul transfermarkt.com la 10 milioane de euro, a adunat 9 apariții în tricoul Barcelonei, evoluând 290 de minute, atât în La Liga, cât și în Champions League.
Citește și:

Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Coutinho în China

Barcelona s-a despărțit în această iarnă de Philippe Coutinho, pe care l-a împrumutat până la finalul sezonului la Aston Villa. Xavi i-a găsit deja un înlocuitor. Potrivit publicației spaniole As, oficialii catalanilor au pus ochii pe Oscar, brazilianul care este legitimat la Shanghai Port.
Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a ajuns în China în 2017, când a fost transferat de la Chelsea pentru 60 de milioane de euro. Mijlocașul mai are contract cu chinezii până în noiembrie 2024, iar șefii de pe Camp Nou sunt conștienți că mutarea nu va fi ușor de realizat.
Directorul sportiv al Barcelonei, Mateu Alemany, ar fi pus la cale un plan prin care să-i obțină transferul în această iarnă, mizând și pe faptul că fotbalistul câștigă doar 2,5 milioane de euro pe an în China, din cauza plafonului salarial impus.
Brazilianul, cotat de site-ul transfermarkt.com la 18 milioane de euro, a reușit în tricoul celor de la Shanghai 50 de goluri și 93 de pase decisive în 150 de partide. De-a lungul carierei, Oscar a mai evoluat doar la Sao Paulo și la Sport Club Internacional.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
17/05/2022 LA 17:00