Barcelona a intrat deja într-o nouă eră, după anunțul despărțirii de Lionel Messi. Plecarea argentinianului a generat o sumedenie de întrebări despre cum va arăta Barcelona fără el. Una dintre ele a fost legată și de tricoul cu numărul 10, pe care starul l-a purtat fără întrerupere din 2008 încoace, de când l-a preluat de la Ronaldinho.
Clubul catalan a oferit destul de repede acest răspuns, deoarce astăzi au fost afișate numerele pe care jucătorii le vor purta pe spate înamicalul cu Juventus și sunt șanse foarte mari ca acestea să fie păstrate de fotbaliști pe tot parcursul noului sezon. În dreptul numărului 10 nu este trecut niciun jucător, dar este lesne de înțeles care va fi acesta.
Este vorba despre Pedri, care astăzi va disputa finala olimpică și va reveni mai târziu la antrenamentele Barcelonei.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
IERI LA 15:31
Imediat după anunțul că Messi va pleca de la echipă, s-a speculat că Barcelona va retrage tricoul cu numărul 10, doar că acest lucru nu este permis de Liga Spaniolă. Conform reglementărilor în vigoare, jucătorii din lotul primei echipe trebuie să poarte numere de la 1 la 25.

Memphis Depay va juca cu 9 pe spate la Barcelona

Memphis Depay va purta numărul 9 la Barcelona. Conform Mundo Deportivo, conducerea clubului a insitat pentru acest lucru, astfel că Martin Braithwaite a trebuit să se reorienteze, danezul urmând a juca cu 12 pe spate.
Celălalt atacant ajuns la Barcelona în această vară, Kun Aguero, va purta numărul 19.
Doi jucători de mare perspectivă ai catalanilor vor avea pe spate alte numere față de sezonul precedent: Ansu Fati va avea numărul 17 în loc de 22, iar Riqui Puig 6 în loc de 12.
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
IERI LA 11:01
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
26/05/2022 LA 18:33