Xavi și l-a dorit foarte mult pe Ferran Torres, fiind disperat să-și întărească ofensiva, după retragerea lui Sergio Aguero, dar și a numeroaselor accidentări din lot.
Barcelona nu-l poate însă înregistra pe jucătorul în vârstă de 21 de ani din cauza dificultăților financiare. Clubul întâmpină probleme cu regulile plafonului salarial din LaLiga.
Liga
Xavi a vorbit despre transferul lui Lewandowski. Tehnicianul a confirmat că 4 jucători vor pleca
ACUM 9 ORE
Xavi a reflectat la această problemă, sperând că noua lui semnătură va juca pentru echipa sa destul de curând. "Ferran Torres este o semnătură spectaculoasă, atât ca jucător, cât și ca persoană. Vine după o accidentare importantă, dar are un angajament fantastic, ne va oferi multe, nu am nicio îndoială. Poate juca în diferite poziții, sunt foarte mulțumit de efortul depus de club pentru a-l transfera", a declarat antrenorul catalanilor.

Barcelona speră că Ousmane Dembele își va reduce salariul pentru a-l înregistra pe Ferran Torres

Pentru a-l înregistra pe Ferran Torres, Barcelona ar trebui să renunțe la alți jucători. Philippe Coutinho și Samuel Umtiti sunt pe picior de plecare spre Premier League.
Antrenorul catalanilor a sugerat însă că Ousmane Dembele ar putea ajuta și el clubul. Negocierile cu jucătorul francez pentru un nou contract s-au blocat, iar contractul său actual expiră în această vară. Xavi i-a cerut jucătorului să accepte o reducere de salariu, informează Daily Mail.
"Vom vedea cum este situația în privința plafonului salarial, dacă este posibil imediat să înregistrăm transferul lui Torres. Sunt jucători care trebuie să plece. Dacă îl facem pe Dembele să semneze din nou contractul și să-și scadă salariul, ne va permite să-l înregistrăm și pe Torres și sperăm că se poate întâmpla asta", a adăugat Xavi.
Barcelona a anunțat anul trecut că datoriile lor au ajuns la peste 1 miliard de lire sterline. Din cauza situației financiare, Sergio Busquets, Gerard Pique și Jordi Alba reducându-și salariile au acceptat să-și reducă salariile.
Liga
La Liga a anunțat echipa sezonului! Câți jucători de la Real Madrid și Barcelona au fost votați
IERI LA 13:38
Liga
Florentino Perez are în vedere trei jucători, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid
IERI LA 10:58