Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona a renunțat la Haaland și Lewandowski! Numele super atacantului pe care au pus ochii catalanii

Irina Aldea

Publicat 30/04/2022 la 09:18 GMT+3

Barcelona continuă căutările pentru un atacant central care să întărească echipa pentru sezonul viitor. Marca anunță că spaniolii au renunțat deja la Haaland și Lewandowski și au pus ochii pe Romelu Lukaku.

Xavi

Credit imagine: Getty Images

Un atacant central continuă să fie prioritatea numărul 1 a Barcelonei pentru a întări echipa pentru sezonul viitor. Marca scrie că Romelu Lukaku intră acum în scenă odată ce Haaland și Lewandowski, primele două opțiuni ale catalanilor, sunt variante foarte greu de obținut momentan și pare foarte dificil ca Barcelona să poată face rost de serviciile lor în această vară.
Norvegianul pare a oscila între Manchester City și Real Madrid, deși Bayern nu a încetat niciodată să-l aibă în vizor, în timp ce Barcelona nu poate atinge financiar cifrele implicate în această posibilitate de transfer. Cazul lui Lewandowski este și el complicat. Bayern a fost foarte tranșantă și l-a declarat pe polonez de îndată netransferabil. Bavarezii vor să-i prelungească înțelegerea lui Lewa, dar dacă nu se va ajunge la un acord, clubul bavarez este dispus să-l păstreze un an și să-l lase să plece în 2023, când îi expiră contractul.
CITEȘTE ȘI:

Barcelona a pus ochii pe Romelu Lukaku. Belgianul e neferict pe Stamford Bridge

În fața acestei situații, oficialii catalanilor sunt dispuși să activeze planul C. Și aici intervine numele lui Lukaku. Atacantul belgian nu se simte bine la Chelsea. De altfel, el a fost pe punctul de părăsi echipa în iarnă. Însă pentru fereastra de transferuri din vară, totul indică faptul că va părăsi Londra. Bineînțeles, multe echipe sunt interesate, printre care și Barcelona.
Catalanii știu că forța și calitățile atacantului sunt mai presus de orice îndoială, în ciuda faptului că nu are performanțele scontate la Chelsea, unde a marcat doar 12 goluri în acest an. Cu toate acestea, în precedentele două sezoane la Inter a marcat un total de 64 de goluri în 95 de meciuri, recorduri de luat în seamă într-o competiție atât de complicată precum cea italiană.

Lukaku, noua țintă a lui Xavi la Barcelona

Mateu Alemany și Jordi Cruyff s-au întâlnit deja cu Federico Pastorello, reprezentantul jucătorului, pentru a vedea posibilitățile de a face transferul realizabil. Spaniolii scriu că va fi o operațiune foarte complicată. Chelsea a plătit 115 milioane de euro pentru atacant în urmă cu un an, deci mai are de achitat 92 de milioane, iar acest lucru indică deja cât poate costa un transfer la care Barcelona nu poate ajunge astăzi.
Marca transmite că până în prezent nu a existat nicio mișcare fermă din partea jucătorului. Cele două părți știu care e situația și așteaptă și ele să vadă cum se definește noul acționariat al lui Chelsea și să vadă ce intenții are cu jucătorii săi. Barcelona, între timp, așteaptă în continuare finanțarea pentru a afla cât de departe poate merge în materie de achiziții. Laporta lucrează pentru a ajunge la un acord cu CVC care să-i permită să aibă bani pentru noi transferuri.
Premier League - 30 aprilie, 1,2 mai 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo