Frenkie de Jong poate pleca de la Barcelona pentru 70 de milioane de euro. Acesta este prețul stabilit de catalani, potrivit as.com. Mijlocașul, ajuns în 2019 la Barcelona de la Ajax, nu se află în planurile lui Xavi în ceea ce privește reconstrucția echipei, în ciuda faptului că îl apreciază pe acesta. Astfel, catalanii speră să obțină o sumă bună în schimbul acestuia, pentru a echilibra bugetul echipei.
Manchester United este una dintre echipele care ar fi interesate de Frenkie de Jong. Erik ten Hag o va prelua pe United din vară și presa din Anglia scrie viitorul antrenor de la Old Trafford îl dorește pe jucătorul pe care l-a avut sub comandă la Ajax, în sezonul în care echipa a ajuns până în semifinalele UEFA Champions League, fiind foarte aproape de finală.
Citește și:
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
ACUM 17 ORE

Valencia dezminte că s-ar fi înțeles cu Barcelona pentru Soler

În presa din Spania au apărut informații legate de o presupusă înțelegere între Valencia și Barcelona pentru Carlos Soler, în schimbul a 20 de milioane de euro. Mijlocașul spaniol a fost dat drept înlocuitorul lui De Jong de către cei de la AS, dar Valencia a anunțat că nu au existat negocieri între cele două cluburi în ceea ce privește transferul căpitanului "liliecilor".
"Valencia neagă categoric faptul că a ajuns la un acord sau că există o negociere cu FC Barcelona pentru transferul lui Carlos Soler", a transmis clubul prin intermediul contului său de Twitter.
50 de milioane de euro este cota de piață a lui Carlos Soler, potrivit transfermarkt.com.
https://i.eurosport.com/2022/04/30/3364196.jpg
Liga
Ce sumă este dispusă FC Barcelona să plătească pentru transferul lui Robert Lewandowski
ACUM 19 ORE
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
ACUM O ZI