Barcelona și-a completat astăzi programul din turneul pe care îl va disputa în Statele Unite ale Americii în această vară. Catalanii vor merge peste ocean în perioada 16-31 iulie, într-un tur prin care vor încerca să-și apropie mai mult suporterii din SUA, unde clubul consideră că are una dintre cele mai mari piețe de exploatat.
Pe lângă partidele cu Inter Miami și New York Red Bulls, care vor avea loc pe 19 și 31 iulie și care au fost deja anunțate, catalanii le vor înfrunta și Real Madrid și Juventus. El Clasico din această vară se va desfășura pe 23 iulie, în Las Vegas, iar amicalul cu Juventus se va juca pe 26 iulie, în Dallas.
Pentru jucătorii lui Xavi, turneul american va însemna zile pline, cu antrenamente, evenimente de marketing și multe călătorii. Clubul va primi aproximativ 18 milioane de euro pentru participarea la acest "maraton", al cărui obiectiv va fi extinderea brandului Barcelona pe întreg teritoriul american.
Liga
Xavi "taie în carne vie" la Barcelona! A anunțat 3 jucători să nu se prezinte la reunirea echipei
ACUM 7 ORE
Catalanii vor reveni în Spania la finalul lunii iulie, având circa două săptămâni la dispoziție pentru a se pregăti de startul noului sezon de La Liga, programat în weekend-ul 13-14 august.
Citește și:

Barcelona, în cursa pentru transferul lui Lewandowski

Una dintre principalele ținte de pe piața de transferuri ale Barcelonei este Robert Lewandowski, care a decis că este momentul unei schimbări în cariera sa. Polonezul mai are un an de contract cu Bayern Munchen, dar este hotărât să plece în această vară de pe Allianz Arena.
Campioana Germaniei nu a primit prea bine vestea de la atacant și nu ar vrea să-i dea drumul, dar o va face în cele din urmă dacă va primi o ofertă convenabilă, de minim 45 de milioane de euro. Barcelona este clubul la care polonezul intenționează să plece, dar catalanii au probleme financiare și nu pot să investească o sumă prea mare pentru transfer.
Pep Guardiola a comentat posibilitatea ca Lewandowski să ajungă pe Camp Nou. Fostul antrenor al Barcelonei și al lui Bayern Munchen a fost întrebat dacă golgheterul nemților se va potrivi sub comanda lui Xavi, în sistemul catalanilor.
Tehnicianul campioanei Angliei a spus că este convins că polonezul va avea succes în tricoul blaugrana, dar a punctat că transferul va fi greu de realizat.
"Dacă ar fi potrivit? Vorbim despre Lewandowski, s-ar adapta perfect oriunde. Nu știu dacă Barcelona îl poate transfera din cauza situației financiare sau dacă Bayern îl va lăsa să plece", a declarat Pep Guardiola pentru presa din Spania.
Liga
Dembele, pregătit să semneze un nou contract! Francezul nu mai vrea să plece de la Barcelona
24/06/2022 LA 08:49
Premier League
Manchester United a pregătit banii pentru De Jong! În ce stadiu sunt negocierile cu Barcelona
20/06/2022 LA 07:57