FC Barcelona intenționează să fie foarte activă pe piața transferurilor în luna ianuarie, dar și în vara viitoare. Situația materială a catalanilor nu este una deloc solidă, astfel că aceștia caută jucători de valoare care ar putea fi transferați la prețuri accesibile.
Un caz ideal în acest context este Raheem Sterling, care prinde tot mai puține minute la Manchester City și a declarat recent că ar fi dispus să încerce o altă aventură, chiar și în afara Angliei, pentru a juca constant. În plus, presa iberică a scris că Sterling este un jucător foarte apreciat de Xavi Hernandez, cel care va deveni cel mai probabil noul antrenor al Barcelonei.
Cum nici Guardiola nu-l va ține cu forța pe Sterling la City, antrenorul "cetățenilor" spunând în urmă cu câteva săptămâni că fiecare jucător știe ce e mai bine pentru el, transferul lui Sterling la Barcelona este cât se poate de realizabil. Asta și pentru că City nu va cere un preț foarte mare, pentru că atacantul mai are doar un an și jumătate de contract și ar exista pericolul să îl piardă gratis în vara lui 2023 dacă nu îi vor da drumul.
Cupa Mondială FIFA
Harry Kane, șocat de diferența de joc dintre meciul cu Iran și cel cu SUA! "Total în contrast"
25/11/2022 LA 21:50
Citește și:

Barcelona luptă cu Arsenal pentru transferul lui Sterling

Totuși, misiunea catalanilor de a-l convinge pe internaționalul englez nu va fi deloc ușoară. Conform sport.es, Sterling este dorit insistent și de Arsenal, club care are, cel puțin momentan, posibilități financiare mai mari decât Barcelona. În plus, Mikel Arteta are o relație excelentă cu Pep Guardiola, ceea ce ar putea reprezenta o pârghie importantă pentru clubul de pe Emirates în negocieri.
Sterling a spus că i-ar plăcea să joace și într-un alt campionat decât Premier League, dar englezii în general nu se descurcă strălucitor în alte țări, astfel că atacantul s-ar putea răzgândi în cazul unei oferte avantajoase de la Arsenal.
Așadar, Barcelona nu mai are asigurată semnătura lui Sterling, așa cum se preconiza în urmă cu puțin timp și va trebui să ducă o luptă de convingere cu jucătorul lui City, dacă îl va dori cu adeărat. Nu ar fi exclus nici ca gruparea de pe Camp Nou să renunțe la ideea acestui transfer, mai ales dacă va reuși să-i prelungească contractul lui Ousmane Dembele, care se pare că a fost una dintre cererile exprese ale lui Xavi pentru a accepta postul de antrenor.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Cupa Mondială FIFA
It’s coming home? Englezii dau totul pentru Cupa Mondială. "Stau și în poartă dacă trebuie"
19/11/2022 LA 14:37
Premier League
Potter a intrat deja în conflict cu un star de la Chelsea: "Fața lui a spus totul. Am văzut toți"
15/09/2022 LA 09:48