Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona - Cadiz 0-1 | Record negativ după 19 ani și un Camp Nou lăsat pe jumătate gol!

Ion Alexandru

Publicat 19/04/2022 la 07:52 GMT+3

Barcelona - Cadiz 0-1 | Catalanii lui Xavi au căzut după eliminarea surprizătoare din Europa. Barca a pierdut două meciuri la rând pe teren propriu pentru prima dată din 2003. "Infecatați de tristețe" sau "Virusul Frankfurt alungă fanii și fotbalul frumos al lui Xavi" sunt titlurile din presa catalană, după înfrângerea cu micuța Cadiz.

Cadiz's Spanish forward Lucas Perez (C) celebrates after scoring a goal during the Spanish League football match between FC Barcelona and Cadiz CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on April 18, 2022

Credit imagine: Getty Images

Barcelona - Cadiz 0-1 | După "dezastrul" din Europa League în care Camp Nou a fost cucerit peste 30 de mi de nemți veniți de la Frankfurt și Eintracht s-a distrat pe teren, Xavi a trăit un șoc și în La Liga. Doar 57 de mii de fani au venit să vadă Barcelona într-o nouă seară de coșamr. Aflată în zona retrogradării, Cadiz a profitat de problemele catalanilor și a oținut prima victorie din istorie pe cel mai mare stadion din Europa.
Fanii Barcei au protestat vehement după haosul provocat de suporterii lui Eintracht care au împăzit stadionul joi seară și efectul a fost un record negativ. Barcelona nu mai pierduse două meciuri consecutive pe teren propriu din 2003. Cu peluza goală și într-o atmosferă glacială, băieții lui Xavi au simțit apăsarea liniștii de pe Camp Nou. La 24 de ore după ce Real Madrid a făcut o remontada spectaculoasă pe Ramon Sanchez Pizjuan și s-a impus cu 3-2, de la 0-2 în fața Sevillei.
Puteți citi și:
Pentru al treilea meci la rând, Barcelona nu a reușit să marcheze până la pauză, iar criza s-a accentuat. Fără salvatorul din fața Sevillei de acum două săptămâni Pedri, Xavi nu a avut răspuns la golul dat de veteranul Lucas Perez. Cadiz nu mai marcase pe Camp Nou de 44 de ani. În 1978, după un gol dat de paraguayanul Celso Ortigosa, Barcelona a putut să salveze un punct prin reușita lui Antonio Olma. Acum a fost de ajuns pentru o victorie în premieră în capitala Catalunyei. Eforturile lui Dembele și Frenkie De Jong au fost inutile și Barcelona a pierdut al doilea meci în 4 zile pe teren propriu. Nu se mai întâmplase din aprilie 2003 - 2-4 cu Deportico La Coruna și 1-2 cu Juventus. Concidență sau nu, tot Juan Laporta era președinte.

Fanii i-au cerut demisia lui Laporta

Scandalul provocat de invazia germană de joi a fanilor lui Eintrachtcontinuă să aibă repercusiuni asupra atmosferei din jurul echipei. Peste 100 de fani au venit luni seara la stadion doar pentru a-i cere lui Juan Laporta să demisioneze! "Barcelona da, Laporta nu" a fost scandarea fanilor care au refuzat să gireze actuala conducere prin cumpărarea unui bilet la meciul pierdut cu Cadiz. Cu fix două săptămâni îniante, tot luni de la ora locală 21, Barcelona a avut 76 de mii de fani cu Sevilla.
Laporta va da explicații într-o conferință de presă organizată în această după-amiază. Deja, prresa catalană a aflat că din sezonul viitor, la meciurile din cupele europene se va putea intra p stadion doar cu carnetul de socios. Evident, cu excepția sectorului rezervat oaspeților la ultimul nivel din peluză.
Premier League 19, 20, 21 aprilie 2022 - Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo