Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Bijuteria" lui Bayern Munchen, în atenția celor de la Barcelona! Cine este tânărul dorit de catalani

Bianca Dumitru

Actualizat 30/03/2022 la 17:24 GMT+3

Oficialii Barcelonei au realizat deja unele transferuri pentru sezonul următor, dar au în plan și alte mutări. Unul dintre fotbaliștii doriți pe Camp Nou este Kenan Yildiz, mijlocașul de 16 ani de la Bayern Munchen.

Kenan Yildiz (Bayern Munchen)

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a realizat deja două transferuri pentru viitorul sezon, ajungând la acorduri cu fundașul central de la Chelsea, Andreas Christensen, și mijlocașul lui AC Milan, Franck Kessie, care vor ajunge pe Camp Nou din postura de jucători liberi de contract.
Oficialii clubului blaugrana caută să facă și alte mutări pe piața de mercato, astfel încât Xavi să aibă la dispoziție un lot puternic cu care să se lupte pentru trofee în următoarea stagiune.
Potrivit presei internaționale, unul dintre fotbaliștii doriți de catalani este Kenan Yildiz, un mijlocaș în vârstă de doar 16 ani, legitimat la Bayern Munchen. Interesul Barcelonei pentru tânărul jucător a fost manifestat pentru prima dată la începutul acestui an, iar acum cei de la Sky Sports au anunțat că Yildiz este aproape de a semna.
Fotbalistul, care are dublă naționalitate, germană și turcă, va rămâne liber de contract la finalul acestui sezon, iar despărțirea sa de bavarezi pare iminentă, mai ales că mijlocașul este reprezentat de agenția care se ocupă și Pedri, Ferran Torres și Fabio Blanco și cu care cei de la Barcelona sunt în relații foarte bune.
Kenan Yildiz este jucătorul lui Bayern Munchen din 2012, iar în acest sezon a avut câteva prestații foarte bune, reușind 6 goluri și 8 pase decisive.
Citește și:

BARCELONA AR FI BĂTUT PALMA CU LEWANDOWSKI

Potrivit publicației catalane Sport, oficialii Barcelonei ar fi ajuns la un acord și cu Robert Lewandowski, atacantul în vârstă de 33 de ani fiind decis să plece, la finalul acestui sezon, din Bundesliga. Pentru ca mutarea să aibă loc, polonezul va trebui să poarte o discuție cu oficialii lui Bayern, pentru a-i convinge să-l lase să plece.
Jurnaliștii spanioli notează că dorința golgheterului de a ajunge la Barcelona este legată de faptul că polonezul ar fi convins că în tricoul clubului blaugrana ar avea șanse mai mari pentru a câștiga Balonul de Aur.
În schimbul lui Robert Lewandowski, catalanii ar fi dispuși să plătească 50 de milioane de euro, sumă care ar putea urca până la 60 de milioane de euro. În plus, conform sursei citate, polonezul ar urma să primească un salariu competitiv, având în vedere că este un jucător de top care își poate aduce contribuția la obținerea de rezultate importante.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo