Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona, doar egal cu Sevilla în La Liga! Trupa lui Xavi a jucat în superioritate numerică din minutul 64

Irina Aldea

Actualizat 22/12/2021 la 00:26 GMT+2

Sevilla și Barcelona au terminat la egalitate partida restantă din a patra etapă din La Liga, scor 1-1, însă catalanii lui Xavi au jucat cu un om în plus încă din minutul 64.

Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Sevilla și Barcelona au remizat în meciul restant din etapa cu numărul 4 din La Liga, duel disputat pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan din Sevilla. Gazdele au deschis scorul în minutul 32 prin Papu Gomez, dintr-o pasă a lui Rakitic. Oaspeții, aflați într-o perioadă foarte dificilă pe toate planurile, au egalat prin Araujo în minutul 45, chiar înainte de pauză.
Acesta a fost și scorul final. În partea a doua a meciului, Kounde a fost eliminat în minutul 64, iar băieții lui Xavi au putut spera că vor bate ocupanta locului 2 din clasamentul La Liga. În urma acestui rezultat, trupa lui Lopetegui a ratat șansa de a se apropia la doar 3 puncte de liderul Real Madrid, și are acum 38 de puncte după 18 etape. Barcelona, la capătul opus, urcă un loc, până pe 7, având acum 28 de puncte după 18 etape. Lider în La Liga este Real Madrid, cu 43 de puncte după 18 meciuri.
Pentru ambele echipe, acesta a fost ultimul meci din 2021. Sevilla va debuta în 2022 cu o deplasare la Cadiz, iar mai apoi va juca în Cupa Regelui cu Zaragoza. De cealaltă parte, Barcelona va întâlni în deplasare Mallorca, iar în Cupa Regelui va da peste Linares. Pe 13 ianuarie, catalanii se vor întâlni cu marea lor rivală, Real Madrid, în semifinalele Super Cupei Spaniei.

Sevilla – Barcelona 1-1 | Echipele de start

  • Sevilla: Bono; Kounde, Diego Carlos, Fernando, Rekik; Delaney, Jordan, Rakitic; Ocampos, Papu Gomez, Rafa Mir. Rezerve: Dmitrovic, Augustinsson, Gudelj, Munir, En-Nesyri, Luismi, Javi Diaz, Juanlu, Iván Romero, Zarzana, Valentino, Nacho Quintana. Antrenor: Julen Lopetegui
  • Barcelona: Ter Stegen; Araujo, Pique, Eric, Alba; Busquets, De Jong, Gavi; Dembele, Jutgla, Abde. Rezerve: Neto, Inaki Pena, Lenglet, Mingueza, Umtiti, Balde, Riqui Puig, Coutinho, Nico, Alvaro Sanz, Luuk de Jong, Ilias. Antrenor: Xavi
Program Premier League 26-27 decembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo