Barcelona are mari probleme în zona ofensivă în acest sezon, iar retragerea forțată a lui Aguero îi îngreunează și mai mult misiunea lui Xavi. Antrenorul catalanilor le-a cerut șefilor aducerea de urgență a unul număr 9, iar Edinson Cavani pare a fi soluția aleasă.
Uruguayanul a intrat complet în umbră la United și este hotărât să plece de pe Old Trafford în ianuarie. Fiind convins că mai are multe de spus în fotbalul mare, Cavani nu i-a în calcul revenirea în America de Sud, iar ideea de a ajunge la Barcelona îi surâde.
Conform jurnalistului Gerard Romero, recunoscut pentru acuratețea informațiilor pe care le oferă când vine vorba de Barcelona, șefii de pe Camp Nou au discutat deja cu reprezentanții lui Cavani și acesta are deja o ofertă pe masă.
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
19/01/2022 LA 10:56
Citește și:

Barcelona îi oferă lui Cavani un contract pe 1 an și jumătate

Este vorba despre un contract pe 18 luni, până în vara lui 2023. Până la finalul acestui sezon, Cavani ar urma să încaseze 3,5 milioane de €, la care se poate adăuga încă un milion, în funcție de performanțe. Pentru sezonul viitor, atacantul ar urma să fie remunerat cu 4 milioane de € + încă 1,5 milioane sub formă de bonusuri.
În aceste condiții, transferul lui Cavani la Barcelona prinde din ce în ce mai mult contur. United nu ar avea de ce să se opună, mai ales că uruguayanul are un salariu considerabil. În plus, gruparea de pe Old Trafford poate încasa și o sumă de bani în schimbul său, care nu va fi însă una mare, astfel că Barcelona și-ar putea-o permite.
Cavani a cunoscut cea mai glorioasă perioadă a carierei sale la PSG, acolo unde a jucat între 2013 și 2020, marcând 200 de goluri și devenind astfel cel mai bun marcator din istoria parizienilor.
În vara anului trecut, Cavani a ajuns liber de contract la Man United, dar desele accidentări l-au ținut mai mult departe de teren. În acest sezon, vârful părea că a depășit problemele medicale, dar revenirea lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford i-a pecetluit soarta și cela mai probabil din ianuarie va juca la un alt club.
Premier League
Un număr impresionant de jucători vor să plece de la United! Fără ce vedete pot rămâne 'diavolii'
06/01/2022 LA 08:50
Fotbal
Morata, "subiect închis", Barcelona ratează şi planul "B". Ce super-fotbalist doresc acum catalanii
05/01/2022 LA 16:27