Se pare că numirea lui Xavi în calitate de antrenor principal la Barcelona este doar o chestiune de timp, oficialii catalani dorind să oficializeze instalarea fostului mijlocaș cât mai repede. Xavi și-a dat deja acordul de principiu, dar catalanii vor să grăbească lucrurile cu echipa la care acesta activează în prezent, Al Sadd.
Potrivit ziarului Ara, Barcelona îi va trimite pe Rafa Yuste, vicepreședintele clubului și pe Mateu Alemany, directorul sportiv al catalanilor în Qatar, pentru a materializa rezilierea contractului lui Xavi cu Al Sadd. Cu toate acestea, Mundo Deportivo susține că această informație încă nu este confirmată, dar clubul din Qatar nu s-ar opune plecării lui Xavi, care mai are contract cu Al Sadd până în 2023.
Liga
Real Madrid caută rezervă pentru Benzema. Werner, pe lista echipei de pe Bernabeu
29/07/2022 LA 09:33

Xavi are o relație foarte bună cu Al Sadd

Numirea cât mai rapidă a lui Xavi la Barcelona pare să întâmpine dificultăți din cauza relației foarte apropiate dintre fostul mijlocaș al catalanilor și Al Sadd. Cei de la Marca scriu Xavi este decis să se adreseze conducerii clubului la care a cucerit 4 trofee ca jucător și 7 trofee ca antrenor, pentru a le explica situația.
Cu toate acestea, conducerea clubului Al Sadd nu s-ar opune acestei plecări, aceștia fiind conștienți de visul lui Xavi de a deveni antrenorul Barcelonei.
"Legătura Al Sadd-Xavi este mai mult decât contractuală. Este afectivă. Întâlnirea pe care antrenorul va încerca să o aibă astăzi cu șefii clubului va fi cheia pentru deblocarea unei situații care, dincolo de clauze existente, are de-a face mai degrabă cu relația personală decât cu cea profesională", notează Marca.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Liga
Rudiger, reprofilat de Ancelotti. Ce a spus antrenorul lui Real Madrid despre postul fundașului său
26/07/2022 LA 10:47
Liga
Juventus intră în cursa pentru transferul lui Depay. Olandezul, aproape de despărțirea de Barca
26/07/2022 LA 08:36