Barcelona are un nou hop important de trecut. Prelungirea contractului pe care-l are Ansu Fati este prioritatea zero pentru Laporta, dar negocierile sunt dure. Impresarul lui Ansu Fati, Joge Mendes spune există un interes clar din partea legiunii catalane de la Manchester City. Având în vedere faptul că Ansu Fati mai are mai puțin de 12 luni de contract, catalanii știu că Mendes poate să-l ducă liber în vara viitoare pe Etihad. Situația complicată din punct de vedere financiar a clubului de pe Camp Nou îi împiedică pe catalani să ajunge pe masa negocierilor contracte fabuloase, dar pierderea lui Ansu Fati ar fi un nou dezastru de imagine.
https://i.eurosport.com/2021/09/11/3216681.png
Există însă o dorință foarte mare pentru puștiul născut în Guineea Bissau de a continua la Barcelona. Atacantul de 18 ani este din 2012 la club și tocmai a primit tricoul purtat în ultimii ani de Messi. Numărul 10 este foarte greu la Barcelona, iar această onoare îl face pe Ansu Fati să dorească o prelungire a contractului. Conform cotidianul El Pais, Jorge Mendes vrea să încheie negocierile până la finalul săptămânii viitoare.
Liga
Camp Nou a "explodat" când Ansu Fati a revenit pe teren! Reacția suporterilor Barcelonei
02/05/2022 LA 06:13

Ansu Fati, creștere de 100% și clauză astronomică

Barcelona i-a mărit substanțial salariul lui Ansu Fati la începutul anului 2020 de la 1 milion la 4 milioane de euro pe an. Catalanii i-au propus lui Jorge Mendes încă o mărire de 100% a salariului jucătorului, dar și o clauză de 400 de milioane de euro. Impresarul portughez care îi are sub contract printre alții pe Cristiano Ronaldo și Jose Mourinho nu este mulțumit de durata contractului. Ansu Fati vrea să prelungească pe 4 ani, iar Barcelona i-a oferit un contract doar până în 2024.
Liga
Vedetele Barcelonei au clauze uriașe de reziliere! Cifrele, dezvăluite de jurnaliștii din Spania
27/04/2022 LA 12:23
Liga
Ansu Fati nu-l vrea la Barcelona pe starul dorit de Xavi! Motivul dezvăluit de presa din Spania
14/04/2022 LA 17:36