Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona investește 50 de milioane de euro în atacantul viitorului! Cine este fotbalistul dorit pe Camp Nou

Bianca Dumitru

Publicat 13/10/2021 la 08:04 GMT+3

Barcelona are nevoie de forțe proaspete după startul nefericit de sezon. Unul dintre fotbaliștii pe care Joan Laporta și-i dorește pe Camp Nou este uruguayanul Darwin Nunez, legitimat la Benfica.

Darwin Núñez a segno in Benfica-Barcellona - Champions League 2021/2022

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a suferit foarte mult în acest start de sezon din punct de vedere ofensiv, iar aducerea unul atacant de valoare în pauza din iarnă este principalul obiectiv al conducerii de pe Camp Nou. Oficialii clubului blaugrana și-au făcut deja o listă formată din 6 fotbaliști importanți, dintre care Joan Laporta speră să transfere măcar unul în următoarea perioadă de mercato.
Acestor 6 jucători li se mai adaugă unul, care le-a atras atenția catalanilor în urma prestațiilor din startul acestei stagiuni. Este vorba despre Darwin Nunez, atacantul uruguayan al Benficăi, care a reușit până acum 6 goluri în cele 8 apariții în sezonul 2021/22.
Fotbalistul în vârstă de 22 de ani, cotat de site-ul transfermarkt.com la 20 de milioane de euro, a avut o evoluție bună inclusiv în meciul împotriva Barcelonei și se află în vizorul mai multor cluburi importante de pe continent. Benfica își dorește în schimbul său 50 de milioane de euro, atacantul având contract cu lusitanii până în vara anului 2025.
Leicester - Manchester United, etapa 8

Guardiola l-a propus la Barcelona pe fotbalistul care va costa mai mult decât Mbappe

Pep Guardiola este extrem de implicat în ceea ce se întâmplă la Barcelona și nu ezită să-i ofere sfaturi lui Laporta, cu care este prieten. Astfel, antrenorul lui Manchester City i-a recomandat să-l transfere pe Christopher Nkunku, atacantul de 23 de ani legitimat la RB Leipzig.
Potrivit presei din Spania, Nkunku este unul dintre tinerii fotbaliști care au un viitor promițător, fiind puternic, agil, cu un joc calitativ și un simț important al golului. Sportivul, care s-a format la academia celor de la PSG, este cotat de site-ul transfermarkt.com la 47 de milioane de euro.
El mai are contract cu nemții până în 2024, fiind curtat, printre altele, de Chelsea și Real Madrid. Guardiola consideră că Nkunku are potențialul de a ajunge, în câțiva ani, să valoreze mai mult decât Mbappe, astfel că i-a recomandat lui Joan Laporta să încerce să-i obțină transferul înainte ca prețul lui să explodeze.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo