Barcelona a suferit foarte mult în acest start de sezon din punct de vedere ofensiv, iar aducerea unul atacant de valoare în pauza din iarnă este principalul obiectiv al conducerii de pe Camp Nou. Oficialii clubului blaugrana și-au făcut deja o listă formată din 6 fotbaliști importanți, dintre care Joan Laporta speră să transfere măcar unul în următoarea perioadă de mercato.
Acestor 6 jucători li se mai adaugă unul, care le-a atras atenția catalanilor în urma prestațiilor din startul acestei stagiuni. Este vorba despre Darwin Nunez, atacantul uruguayan al Benficăi, care a reușit până acum 6 goluri în cele 8 apariții în sezonul 2021/22.
Fotbalistul în vârstă de 22 de ani, cotat de site-ul transfermarkt.com la 20 de milioane de euro, a avut o evoluție bună inclusiv în meciul împotriva Barcelonei și se află în vizorul mai multor cluburi importante de pe continent. Benfica își dorește în schimbul său 50 de milioane de euro, atacantul având contract cu lusitanii până în vara anului 2025.
Liga Campionilor UEFA
Haaland distruge orice defensivă, dar e de o modestie incredibilă. Declarație superbă a "mașinăriei"
ACUM 6 ORE
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235747.png

Guardiola l-a propus la Barcelona pe fotbalistul care va costa mai mult decât Mbappe

Pep Guardiola este extrem de implicat în ceea ce se întâmplă la Barcelona și nu ezită să-i ofere sfaturi lui Laporta, cu care este prieten. Astfel, antrenorul lui Manchester City i-a recomandat să-l transfere pe Christopher Nkunku, atacantul de 23 de ani legitimat la RB Leipzig.
Potrivit presei din Spania, Nkunku este unul dintre tinerii fotbaliști care au un viitor promițător, fiind puternic, agil, cu un joc calitativ și un simț important al golului. Sportivul, care s-a format la academia celor de la PSG, este cotat de site-ul transfermarkt.com la 47 de milioane de euro.
El mai are contract cu nemții până în 2024, fiind curtat, printre altele, de Chelsea și Real Madrid. Guardiola consideră că Nkunku are potențialul de a ajunge, în câțiva ani, să valoreze mai mult decât Mbappe, astfel că i-a recomandat lui Joan Laporta să încerce să-i obțină transferul înainte ca prețul lui să explodeze.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Premier League
Guardiola a spus tot după zvonurile privind clauza de reziliere din contractul lui Haaland
ACUM 13 ORE
Premier League
Decizia uriașă luată de Manchester City după hat-trick-ul reușit de Haaland în derby-ul cu United
03/10/2022 LA 19:05