Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona, învinsă de nou-promovata Rayo Vallecano după un penalty ratat de Memphis Depay

Bianca Dumitru

Actualizat 27/10/2021 la 22:07 GMT+3

Barcelona a suferit în această seară a doua înfrângere consecutivă în La Liga, fiind învinsă cu 1-0 de Rayo Vallecano, într-un meci din a 11-a etapă a campionatului Spaniei.

Rayo Vallecano-Barcelona

Credit imagine: EFE

Barcelona a fost învinsă în această seară, în meciul din a 11-a etapă a campionatului Spaniei, cu scorul de 1-0 de Rayo Vallecano. Catalanii au ajuns, astfel, la două înfrângeri consecutive în La Liga, în ultimele 4 etape ale competiției având o singură victorie, în fața Valenciei, scor 3-1.
Golul victoriei celor de la Rayo Vallecano a fost înscris în minutul 30 de Falcao. Barcelona a avut, în repriza secundă, o șansă uriașă de a restabili egalitatea, care a fost, însă, irosită în minutul 72, când Memphis Depay a ratat o lovitură de la 11 metri.
În final, deși catalanii au avut o posesie mai bună și un număr mai mare de ocazii de gol, victoria le-a aparținut gazdelor, care au reușit o performanță incredibilă.
Aceasta este prima înfrângere suferită de Barcelona în fața celor de la Rayo Vallecano după aproape 19 ani, ultima victorie a echipei lui Andoni Iraola datând din decembrie 2002.
În urma acestui rezultat, catalanii rămân pe locul 9, cu 15 puncte, în timp ce Vallecano urcă până pe a cincea poziție a clasamentului, cu 19 puncte.
Pentru echipa lui Ronald Koeman urmează sâmbătă, de la ora 22:00, duelul de pe teren propriu cu Alaves.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în etapa a 10-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo