Barcelona a avut parte de o vară intensă, în care catalanii și-au luat rămas bun de la Lionel Messi, Antoine Griezmann și Miralem Pjanic. Acum, după încheierea perioadei de mercato, oficialii clubului blaugrana vor încerca să rezolve trei prelungiri contractuale.
Șefii de pe Camp Nou vor să-i convingă pe Ansu Fati, Dembele și Pedri să semneze noi înțelegeri, fiind fotbaliști extrem de importanți pentru lotul lui Ronald Koeman. Antrenorul vrea ca cei trei să facă diferența și să se remarce pe teren în cele mai tari meciuri ale echipei.
Cea mai urgentă situație este cea a lui Dembele, al cărui contract cu Barcelona se încheie la finalul sezonului 2021/22, fără a exista vreo clauză prin care clubul să îl poată reînnoi automat. Francezul este accidentat, dar nu mai are mult de așteptat până când va reveni pe teren, iar Joan Laporta îl consideră un fotbalist diferit, dorindu-și cu ardoare prelungirea contractului său.
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
22/01/2022 LA 09:49
Potrivit jurnaliștilor de la Mundo Deportivo, Dembele este deschis la negocieri și nu și-ar dori să plece de pe Camp Nou, în următoarea perioadă fiind programată o întâlnire între agentul fotbalistului și oficialii Barcelonei.

Contracte pe termen lung pentru Ansu Fati și Pedri

În ceea ce îi privește pe Ansu Fati și Pedri, șefii clubului blaugrana vor să le ofere contracte pe termen lung pentru a le demonstra că au încredere în ei și că pot fi titulari în prima echipă a Barcelona pentru o lungă perioadă de timp.
Atât Pedri, cât și Ansu Fati sunt dispuși să continue pe Camp Nou, acesta din urmă preluând numărul 10 rămas liber după plecarea lui Lionel Messi la PSG și dovedind astfel că este determinat să facă o figură frumoasă.
Liga
Ansu Fati trăiește un coșmar fără sfârșit! Decarul Barcelonei s-a "rupt" din nou! Cât va absenta
21/01/2022 LA 08:46
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24