Barcelona are un început de 2022 prin care vrea să șteargă impresia din debutul sezonului în care naviga pe la mijlocul clasamentului din La Liga și era retrogradată în Europa League. Xavi a stabilizat echipa datorită implanturilor ofensive, dar mai are mult de lucrat la capitolul defensiv. Premier League este ținta principală pentru următoarea perioadă de transferuri și jucătorii doriți de Xavi sunt de la echipele de top. Catalanii au datorii de 1 miliard de euro, dar nu renunță la visul de a redeveni campioni în La Liga și de a fi din nou o forță în Champions League.
Primii doi fundași vizați sunt spaniolul Azpilicueta și danezul Christensen. Primul este capitanul campioanei Europei, iar al doilea a crescut la Chelsea. Ambii sunt la final de contract și sunt ademeniți cu contracte excelente pentru a veni pe Camp Nou. Azpilicueta și Christensen au refuzat mai multe propuneri de prelungire a contractului cu Chelsea și par hotărâți să schimbe aerul.
Liga
Barcelona, aproape de a semna un contract de 200 de milioane de euro! Ce lovitură vor da catalanii
13/05/2022 LA 14:25

VIDEO. Azpilicueta, eroul lui Tuchel! Primul gol al lui Chelsea sub comanda germanului

Surpriza Bailly

Xavi mai vrea un fundaș din Premier League. Situația lui Bailly este complicată la Manchester United. Ivorioanul este a 4-a opțiune de fundaș central, în opinia lui Rangnick, după Maguire, Varane și Lindelof. Bailly a semnat un nou contract cu gruparea de pe Old Trafford în aprilie anul trecut și este legat de Manchester United până în 2024. Chiar și în condițiile în care joacă foarte puțin, englezii i-au pus un preț mare.

Bailly și Maguire, cascadorii râsului în fața veteranului Aaron Lennon

Barcelona ar trebui să plătească 35 de milioane de euro pentru seviciile fundașului central de 27 de ani. Este exact suma pe care Manchester United a plătit-o lui Villarreal în urmă cu 6 ani. Faptul că Bailly a crescut la Barcelona, dar în academia lui Espanol, este un plus pentru ivorian. Bailly știe limba și este obișnuit cu stilul de joc în care l-ar integra Xavi, iar englezii scriu că Bailly este unul dintre fotbaliștii pentru care insistă managerul catalan.
Premier League
Coutinho, primul jucător care pleacă de la Barcelona în vară! Ce sumă va plăti Aston Villa
11/05/2022 LA 19:29
Liga
Xavi vrea la Barcelona un fost jucător de la Real Madrid! Cine e fundașul care i-a atras atenția
11/05/2022 LA 16:40